ODUŠEVILE GA DELIJE: / Bivši dinamovac uživa u Srbiji

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Crvena zvezda uvjerljivo vodi u prevenstvu Srbije, imaju čak osam bodova više od najbližeg pratitelja, a čak 11 ispred vječnog rivala - Partizana. U Beogradu uživa i bivši dinamovac Luis Ibanez

16.10.2015.
16:55
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

U devet nastupa zabio je dva gola i upisao šest asistencija, što za lijevog bočnog su odlične brojke. Iza njega je i ozljeda, tako da Lucho je napravio dobar potez u karijeri. Nakon što više nije bio u Dinamovim planovima, najtrofejniji klub bivše države ga je rado prigrlio. Ljubav je očito obostrana.

"U Srbiji je super, sve je kako treba", kazao je Ibanez i na pitanje kakve su razlike između Hrvatske i Srbije jasno rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakve! Lako sam se privikao. Jezici su isti. Ja ne osjećam razliku. Beograd je veći od Zagreba. Ima više klubova za izlaske, restorana s dobrom hranom, dosta šoping centara, mjesta za uživanje..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga također se dobro snašla.

"Moja Matea uživa u Beogradu! Kad sam prošle godine igrao u Gyoru, svaki vikend sam je morao voziti u Zagreb. Bila je očajna tamo. Doslovce je bježala, a sada je moram tjerati u Zagreb da posjeti roditelje i prijatelje. Eto koliko joj se sviđa Beograd", nasmijao se Ibanez koji je usporedio Zvezdu s Bocom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što mi imamo u Crvenoj zvezdi, ovo zajedništvo i atmosferu, osjetio sam još samo dok sam kao klinac igrao u Boci. Zvezdini navijači su ludi za klubom, kao i Bocini", rekao je Ibanez za srpske medije i istaknuo da ne planira brzo otići iz Srbije.

"Tek sam došao! Polako! Ne razmišljam o odlasku. Došao sam ovdje da napravim korak unaprijed, da budem uspješan kao u Dinamu, da Crvena zvezda osvoji duplu krunu i da pokušamo se plasirati u Europu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo