TRENUTAK ODLUKE / Novak Đoković otkrio dugo čuvanu tajnu!

Image
Foto: AP

Uoči polufinalnih mečeva u Wimbledonu, pred kamere BBC-ja su stala dva najprepoznatljivija lica srpskog sporta - Novak Đoković i Nemanja Vidić.

8.7.2013.
11:16
AP
VOYO logo

Kapetan Manchester Uniteda iskoristio je nekoliko slobodnih dana kako bi bodrio svog sunarodnjaka na putu do finala trećeg ovosezonskog Grand Slama, a u intervjuu su ponešto rekli i o svom prijateljskom odnosu.

"Prvi puta smo se sreli kada je prije nekoliko godina Srbija igrala prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje u Londonu. Tada sam bio na klupi i bilo mi je čudno sjediti pored tih igrača", rekao je prvi tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidić se potom našalio: "Novak je tada bio izbornikov pomoćnik!"

Razgovarajući o svojem nogometnom umijeću, Đoković je otkrio jednu zanimljivu zgodu koja mu je karijeru mogla odvesti u potpuno drugom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam imao devet godina otišao sam na probu u Crvenu zvezdu, klub čiji sam veliki navijač. No, kada sam stigao rekli su mi da sam zakasnio te da je trening završen. Tada mi je otac rekao da izaberem - nogomet ili tenis - a ja sam se odlučio primiti reketa. Mislim da sam donio ispravnu odluku", završio je Nole ovaj opušten razgovor s britanskim novinarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo