SPREMNI ZA DOČEK / Neumorni Vatreni: Evo kako se feštalo na putu do Hrvatske

Image
Foto: Instagram

Zrakoplov CA sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je nešto iza 15 sati u zagrebačku Zračnu luku

16.7.2018.
16:30
Instagram
VOYO logo

U autobusu prema zračnoj luci u Moskvi dio neumornih Vatrenih i dalje je pjevao, dok su drugi pokušavali odmoriti kako bi bili spremni za veliki doček u Zagrebu.

Image

Vesela atmosfera u busu i avionu

Image

Vesela atmosfera u busu i avionu

Kraljevi Instagrama', ali i stupovi obrane, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren i Vedran Ćorluka iskoristili su priliku i snimili usnule Matea Kovačića i Marcela Brozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su iz Moskve poletjeli nešto iza 12 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u zrakoplovu je bilo veselo, a feštu je predvodio uvijek dobro raspoloženi Vida.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplov Croatia Airlinesa sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je u 15 sati i 22 minuta u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman. Na ulasku u hrvatski zračni prostor dočekali su ga i do slijetanja u Zagrebu dopratili zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. 

Po slijetanju, zrakoplov je do mjesta zaustavljanja prošao ispod luka kojeg su napravili vodeni topovi iz vatrogasnih vozila, a reprezentativce su na crvenom tepihu dočekale i Zagrebačke mažoretkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zrakoplova je prvi izašao najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, kapetan reprezentacije i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić, a iza njega predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić i svi ostali reprezentativci, koji su se potom ukrcali u otvoreni autobus kojim će doći do Trga bana Jelačića. 

Veliki broj građana okupio se duž cijele trase vožnje autobusa s  viceprvacima svijeta, kako bi ih još jednom pozdravili i izrazili im zahvalnost za povijesni rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatrene je dočekao i Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo