Nije dobro: Stigle jako loše vijesti nakon pregleda Luke Modrića

Sjajni francuski napadač i zvijezda Real Madrida Karim Benzema je na svom Twitter profilu objavio post podrške za ozljeđenog hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, a našeg nogometaša čeka duga pauza od čak tri mjeseca.

Benzema je, tako, na svom Twitter profilu napisao:

“Ajmo Luka! Brzo se oporavi”.

Odmah se na post podrške Luki Modriću, u komentarima, nadovezao i James Rodriguez, napisavši “Benzema, slažem se!”. Inače, kad smo kod Jamesa Rodrigueza, ovaj fantastični kolumbijski napadač, koji je ovoga ljeta briljirao na SP-u u Brazilu, te došao u Real Madrid, na svom Twitteru ima profilnu sliku na kojoj je upravo s Modrićem.

Da podsjetimo! Ozljeda Luke Modrića, do koje je došlo u prvom poluvremenu utakmice Italije i Hrvatske u Milanu, poput bombe je odjeknula u Madridu. Bolni izraz na Lukinom licu, kada je u 26. minuti legao na travnjak, s razlogom je zabrinula struku Real Madrida, Vatrenih, i same navijače, što Hrvatske, što Reala. Stotine navijača preko društvenih mreža dalo je podršku Modriću, uz želju za što bržim oporavkom.

https://twitter.com/H41DER_H_/status/534453921142812673

Nažalost, ostvarile su se loše prognoze za hrvatskog veznjaka. Liječnićkim pregledom je ustanovljeno kako se radi o puknuću kvadricepsa lijeve natkoljenice, ali dobra vijest je da neće biti podvrgnut operacijskom zahvatu.
https://twitter.com/TheAncelottiWay/status/534616296198246400

Modriću sad slijedi pauza od tri mjeseca, što znači da će propustiti čak 20 utakmice. Kako bilo, Luki ne nedostaju poruke podrške, a svi se iskreno nadamo kako će se Luka brzo vratiti na nogometne travnjake.

Povratak na Net.hr