dosta mu je / Zvijezda engleske reprezentacije: 'Jedva čekam završiti s nogometom, kazne za rasizam su smiješne'

Image
Foto: AP Images

Nogometaš Tottenhama i engleske reprezentacije razočaran je službenim tijelima u nogometu i mizernim kaznama koje se dodijeljuju zbog rasizma

5.4.2019.
19:00
AP Images
VOYO logo

Engleski reprezentativac Danny Rose (28) bio je meta rasističkih uvreda Crnogoraca na utakmici Crne Gore i Engleske, a čak desetak dana kasnije još uvijek stižu reakcije na ružne scene s utakmice u Podgorici, a sada se oglasio i sam Rose. 

Svojim izjavama šokirao je dio javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta mi je, jedva čekam napustiti nogomet. Imamo još pet, šest godina karijere ispred sebe i ne mogu dočekati da završi ta farsa. Strašno je kako ti netko može pokvariti stvari u minuti. Do kraja karijere želim samo uživati u nogometu, a zatim se ne želim vraćati tom sportu", kazao je Rose za Independent pa dodao:

"Previše je politike i gluposti u nogometu, ne vidim se u tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Tottenhama nije preveliki optimist oko kazne Crnogorcima.

"Tužno je to, kažnjavaju ih tako mizerno... Više love potrošim u jednom izlasku u Londonu nego što oni dobiju novčane kazne. Ako ih ne kaznite drastično, što očekivati? Pa moj trener dobio je dvije utakmice suspenzije zbog svađe sa sucem Mikeom Deanom protiv Burnleya. Kakva su to mjerila?", zapitao se lijevi bek engleske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo