ZVEZDAŠ ĐOKOVIĆ SKAKAO PO SVLAČIONCI: / 'Pratio sam utakmicu s Goranom i ekipom iz bivše Jugoslavije. To u životu nisam vidio'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

O pobjedniku se odlučivalo izvođenjem 11-eraca

14.8.2019.
9:28
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Svjetski teniski broj Novak Đoković jedan poznat je kao vatreni navijač Crvene zvezde. Neposredno prije početka meča sa SamomQuerreyjem u Cincinnatiju gledao je neviđenu dramu u Kopenhagenu.

11 serija

Nakon 90 minuta uzvrata u bilo je 1-1, kao i u Beogradu, a kako nije bilo pogodaka niti u produžetku, o pobjedniku se odlučivalo izvođenjem 11-eraca. Nakon pet serija rezultat je bio 3-3, pa se nastavilo s izvođenjem po jedne serije. U šestoj seriji igrači oba sastava bili su neprecizni, a igrač Crvene zvezde Simić promašio je i u sedmoj seriji te je KarloBartolec imao priliku kao sedmi izvođač u svojoj momčadi pogotkom odvesti svoju momčad dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, on je prebacio vrata i raspucavanje se nastavilo. Na kraju je Crvena zvezda prošla dalje nakon čak 11 serija udaraca s bijele točke sa 7-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda sam zbog zato bio malo nervozniji na startu meča jer sam do tri minute prije ulaska na teren skakao u svlačionici. Zapravo, u teretani. Zagrijavao sam se i pratio utakmicu s Goranom i cijelom ekipom iz bivše Jugoslavije. Ono je nevjerojatan uspjeh, čestitke svima. Posebno Borjanu koji je uspio obraniti toliko penala... Ja ono u životu nisam vidio. Svaka im čast“, rekao je Đoković za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo