Što će reći Modrić i društvo: 'Kamp za njih nije nimalo lako naći!'

Costa Do Sauipe je grad gdje će 32 nogometne reprezentacije saznati u kojoj će skupini igrati na SP-u. Costa Do Sauipe u petak će biti središte nogometnog i nenogometnog svijeta. Tamo će biti 1.

5.12.2013.
21:06
VOYO logo

"Velika manifestacija ili kako to ovdje zovu šou-program. Nadamo se najboljem, a teško je reći što je najbolje za nas. Prepustit ćemo to ždrijebu i iza toga slijedi najteži dio, a to je putovanje po velikom Brazilu, koji je tri puta veći od Argentine", poručio je iz dalekog Brazila neumorni Zorislav Srebrić, direktor svih reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegaciju predvode predsjednik HNS-a Davor Šuker, izvršni predsjednik Damir Vrbanović i izbornik Niko Kovač. Srebrić nam je rekao da nema nekih velikih očekivanja od ždrijeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima raznih razloga zbog kojih bi s nekima bilo ugodnije igrati, a s nekima manje ugodno. Naravno, u odnosu na dosadašnje utakmice naše reprezentacije s pojedinim potencijalnim konkurentima."

U zemlji nogometa, sambe, kave i karnevala lopta će se kotrljati od 12. lipnja i skakat će do 13. srpnja. Sve već miriše na Svjetsko prvenstvo, poručio je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da će ta organizacija još više napredovati. U vrijeme kad će reprezentacije u svojoj konačnici stizati da će to biti organizirano onako kako to dolikuje i kao što je to u pravilu uvijek kad je u pitanju SP."

Ono što predstoji našoj delegaciji je pronaći kamp gdje će se Modrić i društvo pripremati, a to nije nimalo lako, poručio je direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obići ćemo gradove, a prije svega moramo riješiti izbor našeg baznog kampa, što je najvažnija aktivnost nakon obavljenog ždrijeba."

Za kraj spomenimo da je u četvrtak bila generalna proba sutrašnjeg ždrijeba, a Hrvatska je u skupini dobila Nigeriju, Urugvaj i SAD. Koga će stvarno izvući Vatreni saznat ćemo 6. prosinaca nakon 17 sati, kad počinje veliki nogometno-estradni šou u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo