hnl

ZORAN MAMIC O ZDRAVKOVOM ULASKU U SVLACIONICU 'Njega nitko ne moze zaustaviti'

Trener Dinama Zoran Mamic prokomentirao je ulazak Dinama u polufinale Kupa Hrvatske kao i medijske natpise o Zdravkovom ulasku u svlacionicu Modrih uoci sraza sa Splitom proteklog vikenda.

Dinamo nista nije htio prepustiti slucaju protiv Istre 1961. Modri su se mucili u prvom poluvremenu, a onda se otvorilo. Na kraju je zavrsilo 3:0 za Modre i polufinale Kupa Hrvatske je u Maksimirskoj 128.

“Cestitam svojim igracima koji su se borili u okvirima svojih mogucnosti. Da smo dali taj gol iz penala mozda bi se zakompliciralo, ali… Sretno dalje Dinamu u Kupu”, kazao je Miroslav Kuljanac. Pri tome je naglasio da ne krivi Spehara koji je prevario golmana, ali ne I vratnicu”, izjavio je trener Dinama Zoran Mamic za Jutarnji list.

Naravno, Zoran nije mogao izbjeci pitanje novinara o ulasku brata Zdravka u svlacionicu uoci utakmice sa Splitom, nakon cega je svojim igracima odrzao dvadesetominutni govor. Navodno je zbog toga doslo i do sukoba izmedu dva brata, a prema nekim pricama situacija je bila na rubu fizickog obracuna.

“Da se razumijemo jednom za svagda; on je izvrsni predsjednik i moze uci u svaki ured na Maksimiru pa i u svlacionicu. Nema tog portira ili trenera koji ce ga zaustaviti”, kazao je strateg Dinama.

Povratak na Net.hr