Ovakav Dinamo nema šanse u Europi: Mamić 'poludio' na pojedince!

Dinamo je spretno i sretno došao do nova tri boda u Zadru. Modri su u stanovima pobijedili sa 2:1, iako je krajnji rezultat mogao biti i na strani Zadrana.

6.4.2014.
11:41
VOYO logo

Toga je svjestan i trener Dinama Zoran Mamić, koji je odmah po završetku utakmice počeo kritizirati svoje nogometaše. Ovakav se Dinamo na jesen nema šanse plasirati u Ligu prvaka.

"Mislim da smo gledali zanimljivu utakmicu s dva različita poluvremena. Prvo u kojem smo dominirali i imali sigurno vodstvo te samo neozbiljnošću pojedinaca nismo imali veću prednost. U drugom poluvremenu je Zadar dominirao i samo nas je dobra vila odvela do pobjede. Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i načinom na koji smo došli do nje", istaknuo je Mamić i najavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primili smo glupi gol iz auta što se nam danas nije prvi put. Nismo dobro reagirali nakon toga, izgubili smo kompaktnost, gubili smo lopte, povukli smo se i tako... Ipak, treba reći da nismo mi bili toliko loši koliko je u nastavku Zadar bio zaista dobar", naglasio je strateg Modrih.

Dinamo je u Stanovima ponovno ostao bez igrača. Ozlijedio se Ademi, ali srećom, njegova ozljeda nije teže prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ademi je dobio bolan udarac u kvadriceps, ali ne bi trebalo biti posljedica. Imamo devet utakmica do kraja, među kojima su i dvije finala Kupa, ali stvarno hodamo po jajima na treningu jer imamo samo 13 zdravih igrača. Nije ugodno tako raditi, ali što je tu je, nećemo se žaliti. Momčad će se sljedećem tjednu oporaviti i što bolje pripremiti za Rijeku", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo