'Znate li koji će broj na dresu Modrić imati u Realu?'

Pitanje je to koje je u trenutku velikog španjolskog slavlja javno postavila Marca.

2.7.2012.
12:53
VOYO logo

Zapitala se Marca "koji će broj na dresu imati karizmatični Hrvat kada dođe u Real", te je odmah navela da veznjak neće moći nastaviti s tradicijom nošenja broja 14 ili 10.

Broj 14 je Modrić nosio na početku svoje karijere u zagrebačkom Dinamu, kao i u londonskom Tottenhamu, dok je broj 10 za njega rezevriran u reprezentativnim nastupima. No, oba ta broja su okupirana u Realu i neće se dogoditi da se Modriću oslobodi put do njih ovog ljeta. Naime, broj 14 nosi Xabi Alonso, a desetka stoji na leđima Nijemca Mesuta Özila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sportski dnevnik je tako krenuo u potragu za brojem, te je najavila da postoji mogućnost odijevanja dresa s brojem 8. Njega, pak, u ovom trenutku drži Brazilac Kaka, o čijem se odlasku ovoga ljeta govori već neko vrijeme. Upustila se Marca u predviđanje da bi se u jedno mogli stopiti Modrić i broj 23. Navodi i da bi taj broj donekle mogao biti teret Modriću jer se nikada u povijesti ovog kluba nije neki dres prodavao u toliko mjeri kao broj 23 dok ga je na leđima imao - David Beckham.

Je li sve otišlo predaleko, vidjet ćemo do kraja ovoga tjedna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo