'NAJBOLJI JE' /

Znamo da je 'naš': Olmo ni ovaj put nije propustio priliku da nahvali Modrića

Image
Foto: Profimedia

Tijekom intervjua, Olmo je odgovarao i na nekoliko brzih pitanja, među kojima je bilo i ono o najbljem igraču protiv kojeg je ikada igrao

30.8.2024.
11:12
Profimedia
VOYO logo

Španjolski reprezentativac te bivši igrač Dinama, Dani Olmo, nedavno je debitirao za Barcelonu i odmah se prometnuo u junaka, postigavši pobjednički gol protiv Rayo Vallecana u Madridu. Opće je poznato da dinamovci vole prisvojiti Olma kao djelomice svoga, ali nije tajna da se Španjolac često i sam tako osjeća.

Image
ZAGRIZLI SU /

Fiorentina poslala bolju ponudu za Baturinu: Plavi je otvoren za transfer?

Image
ZAGRIZLI SU /

Fiorentina poslala bolju ponudu za Baturinu: Plavi je otvoren za transfer?

Osim što ljetuje na Jadranu i svrati na utakmicu svog bivšeg kluba, ovaj 26-godišnjak ne štedi riječi hvale kad su u pitanju Vatreni. Tako je nakon uspješne utakmice u svom intervjuu ponovno uzdigao Luku Modrića međuoblake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Olmo potpisao za Barcelonu već početkom ovog mjeseca, propustio je dvoboje protiv Valencije i Athletica jer katalonski klub nije uspio registrirati njegov transfer na vrijeme.

No, na dan susreta s Rayo Vallecanom, problemi su konačno riješeni, a Španjolac je odmah pokazao da će biti fantastično pojačanje za momčad. Barcelona je nakon šest godina konačno slavila u madridskom predgrađu protiv Rayo Vallecana, a upravo je Olmo bio taj koji je osigurao preokret i pobjedu rezultatom 2-1 golom u samoj završnici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon debija, Olmo je dao intervju za Mundo Deportivo u kojem je govorio o svom povratku u Barcelonu.

"Bilo je očito koliko želim igrati za Barcelonu. Sanjao sam o tome da zaigram s Pedrijem, Lamineom, Raphinhom, Lewandowskim, Koundeom,… Kada mi je Barcelona pristupila, nisam imao nikakvih sumnji. Iako sam imao nekoliko drugih ponuda, moj jedini cilj bio je povratak u Barcelonu," izjavio je Olmo, dodajući kako je transfer brzo zaključen.

"Nakon Europskog prvenstva kontakti su se intenzivirali, a sve je bilo dogovoreno unutar četiri do pet dana. Hansi Flick i Deco odigrali su ključne uloge u mom dolasku, vjerovali su u mene od samog početka. Flick mi je jasno objasnio svoju viziju za moju ulogu u timu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je također komentirao komplikacije oko registracije, ističući kako nije bio pretjerano zabrinut zbog te situacije.

"Nisam bio zabrinut oko registracije jer imam povjerenja u klub i znam da uprava čini sve što je potrebno da pomogne Barceloni. Naravno, nije ugodno kad morate sjediti sa strane zbog stvari koje su izvan vaše kontrole, ali ostao sam smiren i prihvatio situaciju. Na kraju se sve dobro završilo," rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom intervjua, Olmo je odgovarao i na nekoliko brzih pitanja, među kojima je bilo i ono o najboljem igraču protiv kojeg je ikada igrao. Bez oklijevanja, njegov odgovor bio je: "Luka Modrić."

Novi susret između Olma i Modrića dogodit će se 27. listopada, kada ćemo na Santiago Bernabeuu svjedočiti prvom ovosezonskom El Clasicu između Real Madrida i Barcelone.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo