ZAGRIZLI SU /

Fiorentina poslala bolju ponudu za Baturinu: Plavi je otvoren za transfer?

Image
Foto: Josip Regović/Pixsell

Nekoliko minuta nakon ponoći Di Marzio je ponovno objavio na društvenim mrežama, tvrdeći da je talijanski klub povećao svoju ponudu hrvatskom prvaku

30.8.2024.
9:49
Josip Regović/Pixsell
VOYO logo

Današnji dan označava završetak prijelaznog roka u talijanskom nogometu, a tek nakon njegovog zatvaranja bit će jasno s kojim će snagama ekipe nastaviti sezonu. To se odnosi i na Fiorentinu, koja je, prema pisanju talijanskih medija, Dinamu uputila novu ponudu za mladog 21-godišnjeg veznjaka Martina Baturinu.

Image
NIJE IM DOSTA /

Utrljali su im sol na ranu: Pogledajte kako se Olimpija dodatno narugala Rijeci

Image
NIJE IM DOSTA /

Utrljali su im sol na ranu: Pogledajte kako se Olimpija dodatno narugala Rijeci

Poznati novinar Gianluca Di Marzio nedavno je izvijestio da je Fiorentina ponudila Dinamu 14 milijuna eura uz dodatne bonuse za Baturinu. Nekoliko minuta nakon ponoći Di Marzio je ponovno objavio na društvenim mrežama, tvrdeći da je talijanski klub povećao svoju ponudu hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama ovog insajdera, nova ponuda sada iznosi 15 milijuna eura, a Baturina je već dao svoj pristanak za prelazak u Fiorentinu. Međutim, s obzirom na to da Dinamo za mladog veznjaka traži oko 20 milijuna eura, malo je vjerojatno da će prihvatiti trenutnu ponudu. Baturina ima važeći ugovor s Dinamom do ljeta 2028. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni su u Dinamu da im predstoji šest utakmica u Ligi prvaka prije zimskog prijelaznog roka. Baturina bi u tim susretima trebao biti ključni igrač, što bi mu moglo dodatno povećati vrijednost na tržištu. Uz to, Dinamo je već osigurao 34 milijuna eura plasmanom u Ligu prvaka, pa nema pritiska za prodaju svojih najboljih igrača.

Baturina je prošao kroz omladinske pogone Hajduka i RNK Splita prije nego što je stigao u Dinamo, gdje se razvio u jednog od ključnih igrača. U dresu hrvatskog prvaka odigrao je 125 službenih utakmica, postigao 16 pogodaka i upisao 31 asistenciju. S Dinamom je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, dva SuperSport Superkupa i jedan SuperSport Hrvatski kup.

Baturinina tržišna vrijednost trenutno se procjenjuje na 20 milijuna eura, prema Transfermarktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo