SUMANUTO TROŠENJE / Znali smo da žive rastrošno, ali cifra koju su Wanda i Icardi mjesečno trošili u Parizu je nerealna

Image

Wanda i Mauro Icardi vjerojatno su najpopularniji nogometni par na svijetu

20.9.2022.
9:34
VOYO logo

Argentinski napadač Mauro Icardi (29) pridružio se prošloga tjedna turskom gigantu Galatasarayu, u koji je stigao na posudbu iz PSG-a. Turski mediji navode kako će Galatasaray pokrivati dio Icardijeve plaće u iznosu od 750.000 eura, dok će ostatak od šest milijuna eura plaćati PSG.

Image
ODUŠEVLJEN LIJEPOM NAŠOM, ALI... /

Prvi čovjek UEFA-e progovorio o velikom problemu hrvatskog nogometa: 'To je u svakom slučaju sramota'

Image
ODUŠEVLJEN LIJEPOM NAŠOM, ALI... /

Prvi čovjek UEFA-e progovorio o velikom problemu hrvatskog nogometa: 'To je u svakom slučaju sramota'

Icardijev dolazak izazvao je "ludnicu" među navijačima turskog velikana, više tisuća dočekalo je argentinskog napadača ovacijama u zrakoplovnoj luci. Navodno je važnu ulogu u Maurov dolazak u Galatasaray odigrala njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, koja je, uz to što je dogovorila dobre financijske uvjete za svog supruga, turskom klubu postavila i šest zahtjeva kako bi Mauro došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti su zahtjevi bili: 1. Vozač koji će svaki dan 24 sata biti na raspolaganju Icardiju, 2. Osobni kuhar, 3. Osiguranje kuće u kojoj će odsjedati, 4. Osiguranje za njih, 5. Hotel u kojem mogu boraviti do prosinca i 6. Škola za njihovu djecu.

Image
Image

Samo nek' se troši

S obzirom na to da su ponovno u centru pažnje nakon transfera u Galatasaray, Mundo Deportivo se bavio njihovim životom u Parizu. Španjolski mediji su otkrili kako su atraktivna Wanda i popularni nogometaš mjesečno trošili čak 500 tisuća eura! Novac se trošio na privatne škole u koje su išla njihova djeca, kao i na održavanje milanskog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Icardi je nedavno službeno predstavljen u turskom velikanu, a društvo su mu pravili Wanda i njihovo petero djece. Argentinac je već debitirao za Galatu u susretu s Konyasporom. Odigrao je drugo poluvrijeme u slavlju 2:1, a jedino po čemu se istaknuo je sukob s Ibrahimom Šehićem, zbog čega je BiH reprezentativac zaradio crveni karton.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inače, Wanda se često u medijima pojavljuje zbog svojih provokativnih fotografija i ispada na društvenim mrežama. Prethodnih su mjeseci punili svjetske naslovnice zbog navodne prevare Maura Icardija, ali je par ipak ostao zajedno. Wanda Nara, svoju popularnost uglavnom duguje društvenim mrežama, točnije Instagramu na kojemu je jako aktivna i neprestano objavljuje nove fotografije iz privatnog života. Najčešće se fotografira u jako izazovnim izdanjima i u prvom planu su njene obline, a te fotke gleda njenih čak 14 milijuna pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo