ZLATNA LOPTA POSTOJALA JE I PRIJE RONALDA I MESSIJA: / Brazilac Kaka urnebesno komentirao Portugalčevu nagradu

Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo sinoć je dobio svoju petu Zlatnu loptu

8.12.2017.
22:15
AFP
VOYO logo

Izjednačio se tako Portugalac s Leom Messijem koji također ima osvojenih pet ovih nagrada koje su zapravo i najveće pojedinačno priznanje koje nogometaš može osvojiti. Ali Ronaldo nije ostao skroman nakon dodjele:

"Ne vidim nikoga tko je bolji od mene, niti jedan igrač ne radi stvari koje ja ne mogu, ali drugi ne mogu ono što ja mogu. Ne postoji kompletniji igrač od mene. Ja sam najbolji igrač u povijesti, u dobrim i lošim trenucima", izjavio je Portugalac i tako izazvao veliku polemiku. Neki se slažu s njim, a neki su izjave vidjeli kao dobru priliku za sarkazam i šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je činjenica kako posljednjih 10 godina samo Messi i Ronaldo osvajaju Zlatnu loptu, a posljednji osvajač prije ere ovog dvojica bio je legendarni Brazilac - Kaka. Upitali su ga novinari za komentar na što je Ronaldo primio nagradu, a Kaka nije mogao odoljeti te se morao našaliti:

"Prošlo je 10 godina otkad sam osvojio Zlatnu loptu i svaki puta kada netko od njih dvojice osvoji ovu nagradu, to je dobro za mene jer me se svi sjete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo