SJAJNA IDEJA / Zlatko Dalić pokazao kolekciju dresova u svom restoranu i otkrio koji je za njega 'svetinja': Stigli su i Modrić i Kovačić

"Imamo fantastične igrače, imali smo sjajan vikend. Šutalo kapetan, što je sjajno jer je došao kao novi igrač. Hrvatska ima sjajnu budućnost."

3.9.2023.
22:00
VOYO logo

Uoči okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije, Marko Vargek je posjetio Zlatka Dalića gdje je izbornik u svom restoranu otkrio svoju kolekciju dresova i najavio reprezentativnu akciju.

Image
KAKVO PRIZNANJE /

Nevjerojatno kakvu je čast Ajax ukazao bivšem dinamovcu u njegovom debiju za klub

Image
KAKVO PRIZNANJE /

Nevjerojatno kakvu je čast Ajax ukazao bivšem dinamovcu u njegovom debiju za klub

"Ovo je siže svega ovoga što ja radim i hrvatske reprezentacije u vidu ovih dresova slika i medalja. Ideja ovog muzeja je da ja nešto napravim i ostavim, to je bitno. Ovo je povijest i dio mog života. Ovdje je 40 originalnih dresova, od prve utakmice protiv SAD-a, to zahvaljujem Dragi Čeliću što mi ga je dao. To je svetinja, to je jako teško za nabaviti. Prvi dres je taj protiv Amerike, a odmah pored njega na ulazu je protiv Ukrajine kada sam ja prvi put bio izbornik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranje kompleksa su stigli Mateo Kovačić i Luka Modrić.

"Oni su tu došli kao prijatelji da me podrže u ovoj mojoj ideji. Znaju koliko je to lijepo, zvao sam ih za dresove i hvala im na tome. Ova slika gdje držim govor u sredini je nažalost protiv Argentine, ali to samo pokazuje naše zajedništvo, to je jedan ponos i tim, to sam htio pokazati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red je došao i na Latviju i Armeniju.

"Prva je Latvija, ne smijemo nikoga podcijeniti i opustiti se, nama je svaki bod važan u našoj borbi za Euro. Moramo biti maksimalni protiv Latvije, bitno je skupiti bodove. Latvija i Armenija nisu lagani protivnici i svima su napravili probleme, Armenija ima šest bodova i po meni će to biti najteže gostovanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11 igrača je promijenilo svoje sredine, hoće li to što poremetiti?

"Sjajno je što su svi napredovali, išli su u bolje klubove i situacije, jedan dobar motivirajući faktor. Imamo fantastične igrače, imali smo sjajan vikend. Šutalo kapetan, što je sjajno jer je došao kao novi igrač. Hrvatska ima sjajnu budućnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo