Najgori scenarij: Parižani u nevjerici zbog Zlatana Ibrahimovića

Usprkos PSG-ovoj 3-1 pobjedi protiv Chelseaja u prvoj četvrtfinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka, navijače pariškog kluba zabrinula je ozljeda njihovog najboljeg igrača.

3.4.2014.
9:06
VOYO logo

Dakako, riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću koji je travnjak Parka prinčeva napustio u 68. minuti držeći se bolno za zadnju ložu desne noge.

Švedskog je napadača zamijenio Lucas Moura, a ovaj je odšetao direktno u tunel. Točna težina njegove ozljede bit će poznata nakon pretraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je ove sezone najbolji PSG-ov strijelac kako u Le Championnatu (25 golova), tako i Ligi prvaka (10 golova) i njegov dulji izostanak bio bi veliki hendikep za momčad.

//www.youtube.com/embed/xHB5Vch1Ebk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelseajev menadžer Jose Mourinho nije mogao skriti razočaranje nakon poraza na Parku prinčeva.

Posebno je razočaran bio trećim primljenim golom u sudačkoj nadoknadi kojeg je Javier Pastore postigao iskosa s desne strane, nakon što je ispremiješao obranu londonske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treći je gol bio smiješan. Gary (Cahill) i vi kažete šeprtljav, ali ja kažem smiješan. Ali igrali smo protiv momčadi pune sjajnih igrača, posebice napadača", rekao je Mourinho za Sky Sports.

"Čeka nas težak posao, ali ne i nemoguć. Ništa nije nemoguće u nogometu. Oni imaju igrače koji mogu zabiti iz ničega, a mi nismo super talentirana momčad koja može toliko zabijati, ali nikad se ne zna. Moramo pokušati i dati sve", dodao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji otkrili su da je Zlatan Ibrahimović, dan nakon velike pobjede PSG-a protiv Chelseaja (3-1) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka, izgubljen na dva do četiri tjedna.

Švedski je napadač PSG-a napustio travnjak u 68. minuti utakmice zbog bolova u bedrenom mišiću, a dan nakon susreta otkriveno je da je riječ o težoj ozljedi, odnosno da će Ibra izbivati s travnjaka između dva i četiri tjedna. Ukoliko se blaže prognoze pokažu točnima, Ibrahimović će propustiti uzvratnu utakmicu LP-a protiv Chelseaja u Londonu i vjerojatno prvu polufinalnu. Ukoliko bude izbivao četiri tjedna, tada će Šveđanin propustiti obje polufinalne utakmice, ukoliko se naravno PSG plasira, odnosno izbaci Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva je to ozbiljnija ozljeda švedskog napadača otkako je 2012. godine stigao u glavni grad Francuske. Ibrahimović je ove sezone najbolji PSG-ov strijelac kako u Le Championnatu (25 golova), tako i Ligi prvaka (10 golova).

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo