POSEBNA VJEŠTINA / Bivši šef se naklonio Luki Modriću: 'Sretni ste kada ga imate njega, on to ne radi ni na treningu ni na utakmici...'

Image
Foto: Profimedia

'Kontrola je ono što pokreće loptu, a on je ima sjajnu.'

18.10.2022.
14:02
Profimedia
VOYO logo

Karim Benzema, napadač madridskog Reala i francuski nogometni reprezentativac, osvajač je Zlatne lopte, koju France Football dodjeljuje najboljem svjetskom nogometašu.

Image
RASPRIČAO SE /

Casillas opleo po Zlatnoj lopti: 'Smiješne nagrade... Čestitam Realu na trećem mjestu'

Image
RASPRIČAO SE /

Casillas opleo po Zlatnoj lopti: 'Smiješne nagrade... Čestitam Realu na trećem mjestu'

Nagradu mu je uručio njegov trener i sunardonjak, Zinedine Zidane, uručio mu je nagradu na ceremoniji. U emotivnom pismu koji je pisao za L'Equipe, francuski strateg spomenuo je još jednog osvajača zlatne lopte, Luku Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontrola je ono što pokreće loptu, a on ima sjajnu kontrolu. Nikada ne griješi. To je prekrasno za vidjeti kada se nalazite na tri metra od njega. Mislili smo kako bi sjajno bilo da smo zajedno igrali, namjestio bih mu puno golova. Nadomjestili smo to u ulozi trenera i igrača", napisao je nekoć i sam dobitnik Zlatne lopte, pa nastavio.

'Danas je on vođa'

"Karim je bio i više nego važan u mojoj trenerskoj karijeri. Sretni ste kad imate takav tip igrača, kakvi su Toni Kroos ili Luka Modrić. Oni ne gube loptu tijekom utakmice ili cijeli sat na treningu. Sposobni su napraviti razliku u bilo kojem trenutku. Karim može biti loš deset ili 15 minuta, ali u trenutku može zabiti gol, namjestiti ga ili napraviti nešto nevjerojatno", piše i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Milan, Italy. 25th Nov, 2020. Roberto Gagliardini of Internazionale (L) plays against Luka Modric (R) and Toni Kroos of Real Madrid (C) during the UEFA Champions League Group B stage match between FC Internazionale and Real Madrid at Stadio Giuseppe Meazza on November 25, 2020 in Milan, Italy. Photo by Eurasia Sport Images / Alamy,Image: 572596748, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

"On može postati legenda kluba, postići nevjerojatne stvari i ostati u sjećanjima ljudi jako dugo. Sretan sam zbog njega, zaslužio je ovo. Danas je on vođa, konstantan cijelo vrijeme, ne može ga se ni za što kriviti niti itko to radi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo