ususret derbiju /

Željko Kopić ususret najvažnijoj utakmici sezone: 'Nisam zadovoljan kako izgledamo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmica između Dinama i Rijeke mogla bi odlučiti u kojem će smjeru krenuti prvenstvo.

9.4.2022.
13:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo i Rijeka susreću u nedjelju u 20 sati na Rujevici u derbiju kola Prve HNL. Uoči puta u Rijeku, trener plavih Željko Kopić odradio je presicu na Maksimiru i otkrio stanje u momčadi. 

''Dinamo mora biti momčad koja njeguje i nameće trendove nogometne igre. Naravno da nisam potpuno zadovoljan kako izgledamo, na tome radimo. Imamo dovoljan broj prilika na utakmici, ali u konačnici ne zabijamo dovoljno golova. Naravno da moraš biti defenzivno pravi, ali i ofenzivno opasan da bi došao do pravoga rezultata.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopić je odgovorio na pitanje o igri Rijeke

''Rijeka je kvalitetno vođena ekipa. Potvrđuje se kvalitetnim skautingom, i ovoga puta imaju momčad koja je kvalitetna. Svaka utakmica nosi tri boda, svaka je bitna, i za njih i za nas je sutra ova utakmica bitna. Sigurno je  da ćemo mi i Rijeka biti motivirani'', dodao je trener Modrih, a onda je odgovorio na pitanje je li susret na Rujevici možda i ključan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovi bodovi mogu usmjeriti sezonu. Zaista je svaka utakmica bitna do kraja'', kazao je Kopić pa se osvrnuo na priče dolazi li Drmić na Maksimir.

''Josip Drmić je svojim dosadašnjim izdanjima pokazao da je kvalitetan napadač, ali u ovom trenutku to nisu teme za razgovor. Kada podvučemo crtu, onda ćemo razgovarati o svim potencijalnim odlascima, dolascima. Očekujem od igrača da će biti na razini, svih pa tako i Brune Petkovića.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo