UOČI DRAGOVOLJCA / Željko Kopić otkrio situaciju s Ivanušecom: 'Reprezentativci su potrošeni, trojice nam sigurno neće biti, a vjerujem da će Luka zaigrati prije kraja sezone'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Željko Kopić otkrio situaciju s Ivanušecom i najavio susret s Hrvatskim Dragovoljcem

2.4.2022.
16:24
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon reprezentativne stanke vraćamo se HNL uzbuđenjima. Sutra nogometaši hrvatskog prvaka Dinama, trenutno vodeće momčadi lige, u Maksimiru dočekuju Hrvatski Dragovoljac. Utakmica počinje u 17.00. Trener i sportski direktor Dinama Željko Kopić izašao je u subotu pred novinare i kazao kako su u klubu pratili nastupe njihovih reprezentativaca i kako im je stanka dobro došla. Ovi koji su ostali, navodi strateg Plavih, dobro su trenirali, dobro su radili.

Očekuje se tri boda u Maksimiru

Očekuje se u Maksimiru jasno pobjeda, tri boda i zadržavanje prvog mjesta na ljestvici. Svaki drugi rezultat predstavljao bi ogromno iznenađenje, pravu senzaciju koja bi kompromitirala borbu za obranu titule, strašan šok za Kopićevu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOZNAJEMO /

Željko Kopić više nije član Hajduka. Evo o čemu se zapravo radi i zašto je treneru Dinama uopće i postavljeno to pitanje

Image
DOZNAJEMO /

Željko Kopić više nije član Hajduka. Evo o čemu se zapravo radi i zašto je treneru Dinama uopće i postavljeno to pitanje

Dinamo uvjerljiv protiv Hrvatskog Dragovoljca

"Protiv Hrvatskog dragovoljca smo ove sezone ostvarili tri pobjede. Međutim, svakoj novoj utakmici pristupamo individualno, ne gledamo ono što je bilo prije. Na kraju krajeva, Dragovoljac je poprilično promijenio momčad. U posljednje vrijeme igra kvalitetno, ima i dva dobra rezultata u nizu, pobjedu nad Rijekom i neodlučeno s Istrom 1961, tako da moramo biti pravi u svakom segmentu", istaknuo je Željko Kopić i naglasio:

"Bitno nam je da su se reprezentativci vratili bez većih ozljeda. Naravno da su potrošeni, ali to je sve normalno. S onima koji su imali veću minutažu smo se fokusirali na regeneraciju, dok su drugi odradili nešto više", kazao je Kopić i otkrio kakvo je stanje s ozljedama u momčadi, prvenstveno Arijana Ademija i Luke Menala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu'

"Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu, ali vjerujem da će biti u redu kroz par dana. Što se tiče kapetana Ademija, protiv Belupa je igrao zadnjih pola sata, s makedonskim izbornikom smo dogovorili da prvu igra 60 minuta, a sljedeću tek 90 tako da smo mu postepeno pojačavali intenzitet i može se reći da je on profitirao ovom reprezentativnom stankom".

Kopić je istaknuo da, što se tiče Ristovskog, drugog dinamovca i redovima reprezentacije Sjeverne Makedonije, on je odigrao dvije utakmice, prije toga cijelu u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosni na svoje Makedonce

"Ponosni smo na obojicu, to sigurno, dostojno su prezentirali svoju zemlju, ostvarili veliku pobjedu, ali ostaje žal za tom drugom utakmicom. Mislim da su svi igrači Makedonije dali sve pa tako i Ademi i Ristovski. Sigurno da ćemo neke igrače poštedjeti.. Imamo još jedan trening, tada ćemo donijeti definitivnu odluku oko sastava. Sigurno neće biti Bulata, Ivanušeca i Menala. Ostali svi konkuriraju".

Kakvo je stanje s Lukom Ivanušecom? Radi se o jednom od najboljih nogometaša Dinama, uz Oršića najbitnijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je strogo individualno znate, pratimo njegov napredak u svakom slučaju. Izgleda dobro, ja sam osobno optimističan. Vjerujem da će Luka zaigrati prije kraja sezone", rekao je Željko Kopić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo