ŽELJKO KOPIĆ O MOŽDA I NAJTEŽEM TJEDNU KARIJERE: / 'Teško mi je. Trenutno nije lako biti trener Hajduka'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Dečki su dobro reagirali, dogovor je bio da napravimo sve da pobijedimo'

26.8.2018.
22:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je i dalje bez ligaške pobjede. Doduše, s bodom više na kontu nakon 5. kola. Bijeli sad imaju tri boda, i dalje su na osmom mjestu ljestvice. No, moglo je biti i puno gore.

INTER – HAJDUK 2-2: Kriza

Inter j u nedjelju u Zaprešiću dva puta vodio, ali su se hajdukovci dva puta vraćali. Na kraju spasili obraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dečki su dobro reagirali'

"Mislim da smo od prve minute pokazali da smo došli pobijediti. Imali smo šansu Gyurcsa. Inter je iz prve akcije zabio. Dečki su dobro reagirali, dogovor je bio da napravimo sve da pobijedimo. Bilo je puno dobrih stvari, veći dio susreta smo kontrolirali. Odradili smo dobar tjedan što se tiče treninga, nije lako, ali vjerujem da se možemo izvući iz ove situacije", kazao je trener Hajduka Željko Kopić, piše Dalmatinski portal.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zaprešić: Hrvatski Telekom Prva liga, 5. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva 26.08.2018.., SRC Zapresic, Zapresic - Hrvatski telekom Prva liga, 5. kolo, Inter Zapresic - HNK Hajduk. Ante Palaversa. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

'Osuđen si na izlazne transfere'

Kopić je progovorio o možda i najtežem tjednu karijere...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je, dosta razgovaramo. Trenutno nije lako biti trener Hajduka, rekao sam i sada igračima u svlačionici da smo u blatu, ali da se moramo izvući. Osuđen si na izlazne transfere, nije lako ni jeftino dobiti kvalitetnog mladog igrača iz HNL-a. Onda je normalno da posežemo za igračima iz inozemstva. Kroz protok vremena ćemo napraviti sve da dovedemo to na optimalnu razinu", istaknuo je Kopić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo