(Ne)očekivani problem za Vatrene: 'Ne mogu ni zamisliti što će biti'

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od prve utakmice dodatnih kvalifikacijska za odlazak na Svjetsko prvenstvo s Islandom.

28.10.2013.
19:14
VOYO logo

I dok ne saznamo dijagnozu problema od našeg izbornika, te način na koji će riješiti lošu igru naših zvijezda, mi smo se malo pozabavili Islandom. Jedan od tri naša igrača u toj ribarskoj zemlji je Splićanin Juraj Grizelj, koji igra u drugoj ligi za klub Grindavík i tvrdi da njihova reprezentacija više nije momčad ribara.

"Ne boje se uopće Hrvatske i, iskreno, ne doživljavaju nas kao favorite. Mi imamo Modrića i Mandžukića, a oni imaju euforiju i te igrače od 22, 23 godine koji igraju u Ajaxu, Heerenveenu, Alkmaru, Tottenhamu i ne misle da su ništa slabiji od igrača koje mi imamo. Željni su dokazivanja i ovo im je povijesna prilika da napokon odu na neko natjecanje", rekao je Grizelj za Media servis i posebno naglasio ime jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su mi upirali prstom na Gylfia Sigurdssona. On više znači njima nego nama Modrić. Ispred sebe ima ovu 'dvojicu ubojica' Finnbogasona i Sigthorssona, koji su u zajedno u prošloj sezoni dali 50 golova."

Hrvatska je i prije prije ždrijeba u Švicarskoj Islandu bila želja, tvrdi Grizelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni doživljavaju Hrvatsku kao grogiranu reprezentaciju. Oni sve reprezentacije gledaju kroz zvijezde, pa tako i nas gledaju kroz Modrića i Mandžukića, dolaze im na Island igrači Bayerna i Reala. Oni su samo gledali da izbjegnu Ronalda , tako da im je Hrvatska olakšanje, a s Hrvatskom je takva situacija kakva je – da u posljednje četiri utakmice nisu pobijedili, da se promijenio izbornik i vjeruju da bi mogli iznenaditi Hrvatsku. Međutim, Hrvatska je favorit i mora pobijediti, jer osim Sigurdssona, nijedan igrač Islanda ne bi bio u konkurenciji za naš sastav", zaključuje Grizelj.

//www.youtube.com/embed/uaAAx1E9DAs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a Davor Šuker upozorio je na niske temperature i probleme koji bi mogli proizaći iz toga.

"Novi travnjak na nacionalnom stadionu se grije, tribine se griju i neće tu biti problema. Problem je s vjetrom. Tamo se, kad puše, ni po cesti ne može hodati, a kamoli igrati nogomet. Primjerice, 1. kolovoza sam igrao utakmicu na sjeveru Islanda i padao je snijeg. Što će biti 15. studenoga ne mogu ni zamisliti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo