Nijemci su nove žrtve Unitedovog krvnika?

U 13 sati održao se ždrijeb četvrtfinala UEFA-ine Europske lige. Krvniku Manchester Uniteda, Athletic Bilbaou na noge dolazi njemački Schalke 04.

16.3.2012.
12:51
VOYO logo

Poznati su svi četvrtfinalni parovi Europske lige. Nakon što su izbacili Manchester United, baskijski Athletic Bilbao igrat će s njemačkim Schalkeom 04. Pobjedniku će se u polufinalu suprotstaviti bolji iz dvoboja Sporting - Metalist.

U drugom polufinalu sastat će se pobjednici četvrtfinalnih dvoboja Atletico Madrid - Hannover i AZ Alkmaar - Valencia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Athletic Bilbao - Schalke 04 Sporting - Metalist Atletico Madrid - Hannover AZ Alkmaar - Valencia

Polufinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Athletic Bilbao/Schalke 04 - Sporting/Metalist Atletico Madrid/Hannover - AZ Alkmaar/Valencia

Tijek ždrijeba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalnim ogledima igrat će pobjednici susreta Atletico Madrid i Hannover protiv boljeg iz dvoboja AZ Alkmaar - Valencia. Drugo polufinale odigrat će se između pobjednika Sporting - Metalist i Schalke 04 - Athletic Bilbao

Portugalski Sporting će dočekuje ukrajinski Metalist, a Atletico Madrid Hannover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi par su Schalke 04 i Athletic Bilbao, prva utkakmica odigrat će se u Gelsenkirchenu.

Prva momčad koja je izvučena jest AZ Alkmaar. Nizozemci će prvu utakmicvu igrati na svom terenu protiv španjolske Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započeo je ždrijeb četvrfinala Europske lige kojeg je, kao i uvijek do sada, najavio Gianni Infantino. Čast izvlačenja kuglica pripala je Miodragu Belodediću.

Među osam preostalih klubova koji će se boriti za prolaz u polufinale Europske lige nalaze se tri španjolska predstavnika, dva njemačka, te po jedan nizozemski, portugalski i ukrajinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od klubova iz Primere nalaze se pobjednik ovog natjecanja od prije dvije sezone, Atletico Madrid, uvijek opasna Valencia, te Athletic Bilbao koji je u osmini finala isprašio Manchester United.

Njemačke nade su Hannover i Schalke 04, a svoje mjesto u polufinalu tražit će i Sporting, odnosno Az Alkmaar. Najveće iznenađenje natjecanja je ukrajinski Metalist koji nikako ne kani stati na dosadašnjem uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb počinje točno u 13 sati.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo