ZAR STE MISLILI DA SE NEĆE JAVITI? / Zdravko Mamić objavio bombastičan status nakon pobjede Dinama, pripremio je i poseban video

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Nakon dužeg vremena objavio je post posvećen Dinamu

15.5.2022.
21:11
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osigurali su 23. naslov prvaka Hrvatske nakon što su u susretu 35. kola Prve HNL na gostovanju pobijedili Šibenik sa 2-0 i kolo prije kraja pobjegli Hajduku na nedostižna četiri boda prednosti.

Nogometaši Dinama imali su jasnu situaciju uoči gostovanja na Šubićevcu. Pobjeda im je osiguravala 23. naslov prvaka pri čemu peti u nizu, dok su remi ili poraz odluku odgađali za zadnje kolo i najveći hrvatski derbi protiv Hajduka iduće subote na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PAKLENA ATMOSFERA /

Stigli prvi kadrovi sa Šubićevca! Gori na tribinama, Boysi su u transu

Image
PAKLENA ATMOSFERA /

Stigli prvi kadrovi sa Šubićevca! Gori na tribinama, Boysi su u transu

"Modri" nisu dozvolili iznenađenje, opravdali su ulogu favorita i pobjedom zaključili priču. Uoči zadnjeg kola i derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka.

A nakon susreta odmah se oglasio Zdravko Mamić. Za ovu priliku pripremio je i poseban video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili su neki, već nas neće biti,
Ni veselje svoje nisu znali kriti,
Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti
Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede! Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova - od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras, te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapetanom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kavu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! HVALA SVIMA"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo