Splićani Zdravku Mamiću zadali težak udarac

Prekršajni sud u Splitu kaznio je Zdravka Mamića zabranom ulaska na splitske stadione, poljudski i onaj u Parku mladeži sljedećih devet mjeseci.

3.4.2014.
18:09
VOYO logo

Kao razlog se navodi izazivanje nereda u loži poljudskog kluba tijekom posljednjeg derbija Hajduka i Dinama, kada je Mamić izazivao navijače na zapadnoj tribini i fizički se sukobio s bivšim igračem BijelihIvom Begom.

Kazna vrijedi za sve utakmice u kojima sudjeluje Hajduk, RNK Split i hrvatska reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se na odluku suda ima pravo žaliti Visokom prekršajnom sudu koji će odgoditi primjenu zabrane, no ako potvrdi presudu uz sve navedeno, Maminjo će se tijekom svake utakmice na Poljudu i Parku mladeži morati javiti u Splitu u PU dva sata prije utakmice kako bi otkrio adresu na kojoj će se nalaziti idućih šest sati.

Ako to ne učini ili prijavi adresu koja je, ustanovili se naknadno, pogrešna, Mamić može biti kažnjen s novčanom kaznom u visini od pet do 25 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ista mjera koju dobivaju navijači kada naprave izgred na hrvatskim stadionima. Čini se kako je Splitu konačno dozlogrdilo da se izvršni predsjednik Dinama na hrvatskim stadiona ponaša kako hoće. Tome je, što se Splita tiče, ipak došao kraj, pa su mu u njegovom stilu odgovorili - 'Sad si dobio svoje!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo