Pazite što je Mamić 'ispalio' nakon najnovije sramote!

'Ako bude trebalo, kupit ćemo novi Dinamo! Kupit ću novih 25 igrača i novih šest trenera. Ako neće biti druge alternative, ja ću svakako nešto poduzeti', izjavio je Zdravko Mamić.

4.10.2013.
21:31
VOYO logo

Nakon najnovije europske sramote hrvatskog prvaka, teškog poraza od Ludogoreca (3:0), javio se i arhitekt 'atomskog Dinama' Zdravko Mamić.

"U ovom trenutku sve je jednostavno, trebamo staviti glave skupa. To je jedino što možemo napraviti. Kriza je očigledna i evidentna. Ja znam u čemu je problem, ali ovog trenutka to ne bih želio dijeliti s javnošću. Trebamo se u Dinamu svi skupiti i raditi na zajedništvu. Od sjedenja, kukanja i naricanja neće biti ništa. Već se u nedjelju protiv Rijeke možemo vratiti na polunormalan kolosijek, ali možemo još dublje zaroniti u krizu. Ozbiljno smo kompromitirali europske ciljeve, europske koeficijente, ali nije Dinamo bezglavi klub. Ozbiljni su ljudi stvorili Dinamo zadnjih osam godina. Dinamo će opet biti prvi u Hrvatskoj, Dinamo će opet u Ligu prvaka, sve ćemo mi to napraviti. Ja sam previše iskusan čovjek da ne bih reagirao. Samo u ovom trenutku to nije lako", izjavio je Mamić za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako bude trebalo, kupit ćemo novi Dinamo! Kupit ću novih 25 igrača i novih šest trenera. Ako neće biti druge alternative, ja ću svakako nešto poduzeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo