Zbog udaranja Miodraga Džudovića, napisao pismo!

Napadač engleske reprezentacije, Wayne Rooney, napisao je pismo namjere UEFA-i u kojem moli Disciplinsku komisiju da bude blagonaklona u kazni zbog crvenog kartona kojeg je zaradio protiv Crne Gore.

11.10.2011.
15:17
VOYO logo

Rooney je u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini zaradio izravni crveni karton zbog udaranja Miodraga Džudovića. Zbog toga se automatski suočava s kaznom od jedne utakmice neigranja.

To znači da će gotovo sigurno propustiti prvu utakmicu na Europskom prvenstvu sljedeće godine, a postoji i opravdani strah da bi kazna mogla biti još veća. Engleski reprezentativac je zato odlučio UEFA-i napisati pismo kako bi ublažio kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo krovnoj nogometnoj organizaciji poslao je izbornik Gordi AlbionaFabio Capello. Disciplinska komisija odluku će donijeti u četvrtak, a olakotna okolnost za Rooneya mogla bi biti ta da nije prosvjedovao nakon kartona.

Engleski izbornik već je rekao da će momčad za prvenstvo pripremati bez njega, ali ukoliko se UEFA smiluje, to bi moglo promijeniti njegovo mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je dobio crveni karton pri vodstvu Engleza 2:1 u 75. minuti. Nakon isključenja Crnogorci su uspjeli doći do izjednačenja i vrijednog boda kojim su osigurali dodatne kvalifikacije.

Vezani članci:

arti-201110060798006 arti-201109240524006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo