Završila je najveća noćna mora Slavena Bilića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nakon operacije kuka napustio je kliniku dr. Nemeca te je prebačen na rehabilitaciju u Thalassotherapiju u Opatiji.

12.1.2012.
18:11
VOYO logo

Najveća noćna mora Slavena Bilića napokon je završila. Ozljeda koja muči još iz igračkih dana konačno je postala dio povijesti. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije obavio je operativni u Klinici za ortopediju doktora Borisa Nemeca u Matuljima. Dr. Nemec izjavio je da je operacija prošla sjajno, a i Bilićev smiješak na licu potvrdio je njegove riječi.

"Dobro se osjećam i zahvaljujem dr. Nemecu te svim ljudima u klinici na tretmanu koji je bio topao i profesionalan, boravak u bolnici učinili su mi ugodnim. A s Nemecom sam puno o svemu tome razgovarao tijekom naših reprezentativnih akcija", kazao je Bilić. "Brzo ću ih baciti i prionuti na posao. Tri tjedna bit ću na talasoterapiji i nakon toga odbaciti jednu štaku, a nakon nova tri tjedna i drugu. Protiv Švedske, 29. veljače, u prvoj pripremnoj utakmici, vodit ću reprezentaciju bez štaka!" U petak Biliću u posjet dolaze kolege iz reprezentacije Nikola Jurčević, Aljoša Asanović i Davor Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo