STRAH I TREPET U VALENCIJI / Zasjeda za Danija Olma: Na ulici mu otete stvari vrijedne 230 000 kuna, a pljački mu je ozlijeđen i brat

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dani Olmo je u Dinamu proveo šest godina, a 2020. je otišao u RB Leipzig za 29 milijuna eura. Ovog ljeta je Barcelona iskazivala pojačan interes za njegove usluge no po svemu sudeći novi transfer će sačekati do iduće godine

20.6.2022.
8:41
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dani Olmo, bivši nogometaš Dinama, opljačkan je tijekom odmora u Valenciji. Veznjak RB Leipziga i španjolske reprezentacije je, prema pisanju stranih medija, napadnut nakon što je izašao iz frizerske radnje.

Navodno je riječ o zasjedi, a pljačkaši su mu oteli Rolex vrijedan 30 tisuća eura odnosno 230 tisuća kuna. U Olmovom društvu je bio i njegov brat koji je lakše ozlijeđen dok je pokušavao spriječiti pljačkaše da pobjegnu. On je završio u bolnici, ali prema navodima španjolskih novinara, nije teže stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani Olmo je u Dinamu proveo šest godina, a 2020. je otišao u RB Leipzig za 29 milijuna eura. Ovog ljeta je Barcelona iskazivala pojačan interes za njegove usluge no po svemu sudeći novi transfer će sačekati do iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo