HRABROST, LUDOST ILI PROVOKACIJA: / Real šalje Barceloni ponudu za Messija?!

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Gotovo pa u rubriku "vjerovali ili ne" spada vijest da je madridski Real spreman poslati ponudu Barceloni na Lionela Messija?!

22.12.2016.
10:52
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

To je, dakako, nemoguća misija za "kraljevski klub", ali možda i pomno smišljena provokacija prema najvećem suparniku i poruka "nitko nije nedodirljiv".

Perez i prije dvije godine pokušao isto

Barceloni je, dakako, prioritet produljenje ugovora s Messijem, igračem koji je u posljednjem desetljeću obilježio najuspješniju eru u povijesti katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Daily Recorda Graham Hunter navodi kako je Realov predsjednik Florentino Perez, koji je i prije dvije godine pokušao razgovarati na tu temu s Messijevim ocem na tu temu, preko posrednika ponudio da otkupi Messijev ugovor i dovede ga na Santiago Bernabeu.

Uistinu "heretička" ideja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jorge Messi se tad, također preko posrednika, zahvalio Perezu i poručio mu, da Lionel neće u Real čak ni ako Madriđani plate otkupnu klauzulu od 250 milijuna eura.

No, Perez se drži one "ako ne pitaš, nećeš ni dobiti", a Real će moći kupovati u ljetnom prijelaznom roku, nakon što mu je skinut embargo na transfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se mjeseci spekuliralo da bi Messi mogao u Manchester City. Klub s Etihada jedini mi možda mogao dovesti argentinskog genijalca jer uz financijsku moć, tamo stoluje najdraži Messijev trener Josep Guardiola.

Možda se na kraju vrati u Newell's

Saga o novom Messijevom ugovoru mogla bi završiti ovog ljeta, kad se očekuje da potpis na novi četverogodišnji ugovor i eventualna klauzula o odlasku na kraju karijere u Newell's Old Boyse, klub u kojemu je Messi počeo igrati nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je od 13. godine u Barceloni i postao je simbol tog kluba. Uistinu je nezamislivo da igra bilo gdje drugdje, a pogotovo ne u Realovom dresu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo