Spas u zadnji čas: Zagrebu više ne prijeti najcrnji scenarij

Nogometni klub Zagreb isplatio je dug svome nekadašnjem nogometašu Ivanu Krstanoviću i više mu ne prijeti suspenzija koja bi se aktivirala ovog petka.

6.11.2014.
10:18
VOYO logo

Podsjetimo, Zagreb je bio dužan Krstanoviću oko 600.000 eura, a uglavnom se radi o novcu koji je igraču trebao pripasti prilikom njegova transfera iz Kranjčevićeve u Dinamo prije tri godine. Prema stavkama potpisanog ugovora, Zagreb je napadaču morao isplatiti 40 posto od ukupne odštete koju je dobio, kao i sve zaostale plaće. Uz kamate i sudske troškove, Krstanovićeva su potraživanja narasla na spomenutih 600.000 eura.

Vrhovni je sud presudio u nogometaševu korist, a Zagrebu je prijetila zabrana igranja utakmica u domaćem prvenstvu ukoliko ne isplati dug. Nekadašnjem je hrvatskom prvaku tako prijetio potpuni krah, ali prema pisanju Sportskih novosti, rješenje je pronađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to je točno. Slučaj Krstanović je riješen", potvrdio je Zagrebov predsjednik i trener Dražen Medić.

Neizravno je ovu informaciju potvrdio i igračev pravni zastupnik Mladen Gajski, tako da se čini da je nova velika afera koja je prijetila hrvatskom nogometu ipak u zadnji trenutak spriječena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo