ZAFRKAVA LI SE ON S NAMA ILI? / Ronaldo otkrio što će raditi kada završi s nogometom. I ne, nema šanse da pogodite

Image
Foto: Profimedia

Vjerovali ili ne, nogomet mu uopće nije u planu

28.12.2019.
15:56
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, cijeli svoj život, valjda, ima dobro i detaljno isplaniran i organiziran. Dok mnogi njegovi suigrači odmahuju rukom i prevrću očima kada ih se pita što će biti s njima jednog dana kada završe nogometnu karijeru, Cristiano Ronaldo već dobro zna čime bi se volio baviti.

Nažalost, Ronaldo uskoro puni 35 godina i činjenica je da mu se uskoro bliži kraj igračke karijere. Igrat će on još nekoliko godina, možda i do 40. godine, ako mu to tijelo dozvoli, ali on nimalo ne strahuje od završetka karijere. Na sportskoj konferenciji u Dubaiju govorio je o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekada su igrači s 30 ili 32 godine završavali karijere, ali danas ljudi igraju i s 40 godina. Nikad dosad nisam imao lošu sezonu, uvijek sam spreman za nove izazove. Igram s ogromnom željom da pobjeđujem. Onog trenutka kad osjetim da tijelo više ne može odgovoriti izazovima na terenu, tada ću se povući", izjavio je Ronaldo.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo scores a header during the Italian Serie A football match Sampdoria vs Juventus on December 18, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa., Image: 488835014, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Nogomet nije u planu

No, što će raditi kada završi karijeru? Vjerovali ili ne, nogomet mu uopće nije u planu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada završim igračku karijeru, posvetit ću se studiranju. Volio bih nastaviti sa školovanjem koje sam morao prekinuti. Želim učiti, doći do odgovora i na brojna pitanja koja mi se vrte u glavi", otkriva Ronaldo.

Ima i nešto još zanimljivije, čak pomalo i nevjerojatno. Naime, Ronaldo veli da bi htio postati glumac. "Još jedna stvar koja me fascinira je film. Volio bih se okušati kao glumac", kazao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo