FOTO: / Dinamo po tko zna koji put 'polomio zube' u Zadru

Još jednu slabu partiju odigrali su nogometaši Dinama. U 11. kolu hrvatskog prvenstva Modri su na zadarskim Stanovima odigrali bez pogodaka.

29.9.2013.
16:59
VOYO logo

Iako je Branko Ivanković najavljivao pobjedu i prije svega ozbiljan pristup svojih nogometaša, jer je povijest pokazala kako su Stanovi teren na kojem je Dinamo često znao polomiti zube, pa čak i gubiti prvenstva, to se ipak nije dogodilo.

Igrači hrvatskog prvaka bilu su gotovo cijelu utakmicu indisponirani u napadu, a domaćini jako dobro organizirani u obrani zbog čega smo u cijeloj utakmici vidjeli jako malo dobrog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo jedini raspoloženi igrač na terenu kojeg je strateg Modrih imao bio je Soudani, koji je u prvih pola sata stvorio dosta problema zadarskoj obrani, no potporu svojih suigrača nije imao, pa se sve svodilo na jalove solo pokušaje Alžirca.

Najveću priliku u prvom dijelu Modri su imali u 35. minuti kada su Soudani i Fernandes izigrali obranu Zadra, Čileanac je izašao sam ispred vratar Matkovića ali je loptu poslao pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo na Stanovima gledali istu sliku kao i u prvom dijelu, Dinamo je vodio igru, a Zadar se sjajno branio i čekao sviju priliku iz kontri. U 62. minuti Dinamo je zabio, strijelac je bio Soudani, ni pogodak je poništen zbog opravdano dosuđenog zaleđa.

Imao je Soudani još jednu priliku u 80. minuti kada se iznenada našao u dobroj poziciji, ali opet je bio neprecizan. A dvije minute poslije Zadar je imao šansu utakmice. Nakon loše reakcije obrane Dinama, Tadić je ostao sam, a njegov udarac zaustavila je vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon remija u Zadru, Dinamo se vratio na vrh prvenstvene ljestvice sa 24 boda, no Rijeka, Hajduk i Lokomotiva imaju samo bod manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo