TAMNA STRANA / Za njih je suđenje trenutno glavni problem hrvatskog nogometa: 'Mi se krvavo borimo, a vi nam se rugate'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Izašli su medije i pridružili se nezadovoljnim stranama koje se smatraju oštećeno i zakinuto od strane hrvatskih sudaca

11.10.2022.
10:38
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Svakodnevno svjedočimo raznim sudačkim potezima, a nažalost dosta često suđenje zasjeni utakmicu i bude u prvom planu što naravno nije dobro. Suđenje je uvijek tema za sebe, a u posljednje vrijeme klubovi iz drugog ranga hrvatskog nogometa su dosta nezadovoljni, a među njima je i prošlosezonski prvoligaš, Hrvatski dragovoljac.

Image
LAVOVSKA BORBA /

Dinamo remizirao sa Salzburgom na Maksimiru: Austrijanci poveli, Modri imali šanse za preokret

Image
LAVOVSKA BORBA /

Dinamo remizirao sa Salzburgom na Maksimiru: Austrijanci poveli, Modri imali šanse za preokret

Klub iz Sigeta trenutno ne proživljava najbolje dane budući da nakon devet kola ima samo šest bodova uz jednu pobjedu. Dobro, možemo reći dvije pobjede budući da su uspjeli svladati trenutnu prvu momčad lige Rudeš. No, pritom su prekršili pravilo da tri igrača mlađih od 21. godine mora odigrati barem prvo poluvrijeme zamjenom u 40. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaju nepravdu

"Hrvatski dragovoljac, nakon analize posljednje utakmice, ponukan sudačkim greškama koje se događaju na njegovu štetu u skoro svakom kolu od početka prvenstva postavlja pitanje koji je smisao svakodnevne borbe sportskih djelatnika klubova, krvavog rada, novca i zdravlja zaposlenika, kad se tim odlukama onih koji bi trebali unaprijediti i zaštiti igru, sve navedeno omalovažava i marginalizira. Takve greške vidimo i na mnogim drugim terenima, često u korist pojedinih favoriziranih klubova", piše klub na svojoj Facebook stranici i dodaje:

"Svaki tjedan čitamo po medijima o nezadovoljstvu klubova i gledamo očite greške koje su ponekad toliko velike da se zapitamo je li stvarno možemo govoriti o greškama ili iza toga stoji nešto drugo. Postavlja se pitanje u čiju korist se radi na takav način jer ti bi suci navodno trebali stasati i ući u onu elitnu skupinu. U korist hrvatskog nogometa svakako ne. Postoji razlog zašto nas nema na mapi europskog i svjetskog suđenja već godinama i gledamo ga iz kolo u kolo, a sve to je ruganje navijačima i ljudima koji vole i prate nogomet u Hrvatskoj", zaključili su nezadovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici su trenutno posljednja momčad što je poražavajuće za sam klub zbog čega su izašli u medije i pridružili se nezadovoljnim stranama koje se smatraju oštećeno i zakinuto od strane hrvatskih sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo