'NIŠTA MIMO PROPISA' / Xavi otišao korak dalje od Ivana Leke pa dobio brutalan odgovor: 'Sunce? Pa tu su Nivea, krema za sunčanje, bilo što'

Image
Foto: Profimedia

Trener Barcelone Xavi požalio se na loš teren u predgrađu Madrida, a trener domaćina Quique Sanchez Flores ubrzo mu je odgovorio

17.4.2023.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Bez pobjednika, ali i pogodaka, završila je utakmica 29. kola španjolske La Lige između nogometaša Getafea i Barcelone.

Image
URNEBESNO /

Gol hit Vatrenog toliko ih je oduševio da im nitko ni psovku uz njegovo ime nije ni najmanje zamjerio

Image
URNEBESNO /

Gol hit Vatrenog toliko ih je oduševio da im nitko ni psovku uz njegovo ime nije ni najmanje zamjerio

Time Barcelona treću utakmicu u nizu nije postigla pogodak. Nakon domaćeg poraza 0-4 u Kupu kralja od madridskog Reala, prije ovog susreta je još remizirala bez pogodaka na svom Camp Nou protiv Girone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većinu utakmice Barcelona je napadala, pogotovo u prvom poluvremenu, no čvrsti domaći obrambeni blok nije uspjela probiti. Djelomično je Barcelona pojačala s napadima u završnici susreta, ali dalekometni pokušaji Raphinhe i Gavija nisu pronašli cilj. Na kraju je mogla biti kažnjena, ali je u 87. minuti domaći napadač Borja Mayoral pucao pored vrata.

Getafe je time osvojio veliki bod u svojoj borbi ne bi li i dalje ostao u eliti. Trenutačno se popeo na 15. mjesto ljestvice. Barcelona je i dalje uvjerljivo prva te ima 11 bodova više od madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Katalonaca Xavi kao alibi za remi istaknuo je loš teren, ali i sunce. Otišao je tako korak dalje od trenera Hajduka Ivana Leke koji se nakon utakmice protiv Slaven Belupa žalio samo na loš teren.

"Navikli smo igrati bez sunca i navikli smo igrati noću. To je još jedan dokaz. Treniramo na način da ćemo igrati na suhoj travi", rekao je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Getafea Quique Sanchez Flores ubrzo je odgovorio Xaviju.

"Nismo igrali u hotelu ili na zemlji. Teren je bio dobar i za obje momčadi isti. Oni na svom stadionu nisko kose travu i teren je veoma brz što odgovara njihovim tehničkim uvjetima. Igrali smo u uvjetima koji su nama najbolji. Nismo radili ništa mimo propisa", rekao je Flores pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A sunce? Pa tu su Nivea, krema za sunčanje, bilo što…"

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo