Sjajni realovac ne može igrati jer mu smeta buka navijača

U četvrtak će nogometaši madridskog Reala igrati protiv Osasune prvu utakmicu osmine finala Kupa kralja, a na tom ogledu sigurno neće zaigrati Xabi Alonso.

9.1.2014.
7:36
VOYO logo

Nedavno je veznjak madridske momčadi ozlijedio bubnjić lijevog uha, ali je unatoč tome zaigrao u posljednjem prvenstvenom ogledu, 3:0 pobjedi u Madridu protiv Celte. Istina, u toj je utakmici izašao s travnjaka u 46. minuti, a problemi s uhom su razlog što neće igrati niti protiv Osasune, a moguće i u nedjelju, kada u Primeri Real gostuje kod Espanyola.

"Sve je normalno kada je relativan mir oko njega. Evo, za primjer, posve je normalno obavio trening. No, problemi nastaju na utakmicama, pred mnogo gledatelja. Tada buka čini svoje i njegovo uho trpi u tim trenucima", rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije zasad poznato kada će se Xabi Alonso potpuno oporaviti, te krenuti s normalnim igranjem. Dok čeka povratak, potpisao je novi ugovor s Realom, sve do 2016. godine.

Tijekom ljeta, a i tijekom aktualne sezone, govorilo se da bi Xabi Alonso mogao otići iz Reala. Juventus, Manchester United, Chelsea i još neki klubovi su pokušavali doći do njega, ali sve je palo u vodu u srijedu kada je postalo poznato gdje će ovaj nogometaš nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo