TRANSFER /

Doveli ga za 50 milijuna funti, danas je otišao za 15: 'On je tip kakve želimo'

Image
Foto: Profimedia

Vratio se u London

13.8.2024.
15:40
Profimedia
VOYO logo

Dosadašnji branič Manchester Uniteda, 26-godišnji Aaron Wan-Bissaka, novi je igrač West Ham Uniteda, a potpisao je sedmogodišnji ugovor, objavio je u utorak londonski klub ne navodeći financijske detalje.

Image
TRENER GA PREPORUČIO /

Osijek doveo mladog reprezentativca Švedske: 'Morali smo pojačati obranu'

Image
TRENER GA PREPORUČIO /

Osijek doveo mladog reprezentativca Švedske: 'Morali smo pojačati obranu'

Prema pisanju britanskih medija, West Ham je za ovaj transfer Manchester Unitedu platio odštetu od 15 milijuna funti (oko 17,55 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovog nogometaša dolazak u West Ham predstavlja povratak u rodni grad iz kojeg se 2019., kao igrač Crystal Palacea, zaputio prema Manchesteru u transferu vrijednom 50 milijuna funti. Branič rođen u Croydonu, južnom predgrađu Londona, odigrao je 190 utakmica u dresu Manchester Uniteda tijekom pet sezona, a ušao je u zadnju godinu ugovora.

"Nevjerojatan je osjećaj vratiti se u London i uzbuđen sam zbog onoga što dolazi", rekao je Wan-Bissaka u službenom priopćenju za medije na mrežnom portalu West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam izaći na teren, upoznati igrače i nastaviti dalje. Vidim momčad koja je zajedno u tome, u kojoj ćemo gurati jedni druge prema pobjedama, skupinu u kojoj ćemo jedni drugima čuvati leđa u dobrim i lošim situacijama", poručio je Wan-Bissaka.

Sportski direktor Čekićara Tim Steidten izrazio je zadovoljstvo vrijednim potpisom s igračem koji će odmah predstavljati dodanu vrijednost u momčadi pod vodstvom Julena Lopeteguija.

"On je upravo tip igrača kakve želimo privući u ovaj klub, dok su u najboljim godinama svoje karijere", rekao je Steidten te dodao:

"On je nevjerojatno talentiran branič kojeg iznimno cijenimo i koji je izvrstan u situacijama 'jedan na jedan. Odigrao je više od 170 utakmica u Premier ligi pa za njega u njoj nema tajni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo