BEZ POGODAKA / Vratio se HNL: Gorica i Varaždin remizirali u zaostaloj utakmici! Radošević obranio penal

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Drugi dio hrvatskog prvenstva kreće od ovog petka utakmicama 18. kola. Prvo će Istra 1961 u Puli ugostiti Slaven Belupo (17 sati). U subotu su na rasporedu dvoboji Osijeka i Rijeke (15 sati) te Dinama i Gorice (17.30 sati), dok će u nedjelju igrati Hajduk - Šibenik (15 sati) i Varaždin - Lokomotiva (17.10 sati)

18.1.2023.
17:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu je na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana zaostala utakmica 17. kola HNL-a u kojoj su domaća Gorica i Varaždin odigrali bez pogodaka 0-0, a domaćini su u završnici propustili realizirati kazneni udarac.

Image
BOMBA U TUROPOLJU /

Gorica dovela bivšeg reprezentativca Slovenije koji ima 223 nastupa u nizozemskoj ligi

Image
BOMBA U TUROPOLJU /

Gorica dovela bivšeg reprezentativca Slovenije koji ima 223 nastupa u nizozemskoj ligi

Početak dvoboja na kišom dobro natopljenom travnjaku bio je prožet uzbuđenjima pred oba gola, a u 10. minuti domaći su bili najbliže pogotku u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suk tragičar, Radošević heroj

Zdenko Lovrić je u 88. minuti dosudio kazneni udarac nakon što je Jurića u kaznenom prostoru srušio Stolnik. Izvođač jedanaesterca bio je Joey Suk, ali je njegov udarac Radošević obranio. Nakon udarca iz kuta Krizmanić je pucao glavom, ali je Radošević još jednom obranom potvrdio epitet igrača utakmice. 

Drugi dio hrvatskog prvenstva kreće od ovog petka utakmicama 18. kola. Prvo će Istra 1961 u Puli ugostiti Slaven Belupo (17 sati). U subotu su na rasporedu dvoboji Osijeka i Rijeke (15 sati) te Dinama i Gorice (17.30 sati), dok će u nedjelju igrati Hajduk - Šibenik (15 sati) i Varaždin - Lokomotiva (17.10 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Varaždin s 23 boda ostao na petom mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Gorica sa samo osam bodova na začelju. Vodeći Dinamo ima 41 bod iz 16 nastupa, a drugi je Hajduk s 35 bodova i utakmicom više.

Osijek je treći s 30 bodova, a Slaven Belupo četvrti s 26. Iza Varaždina je Istra 1961 s 20 bodova i utakmicom manje. Lokomotiva je sedma s 18 bodova, osma Rijeka ih ima 15, a predzadnji je Šibenik sa 13. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo