'Cetverogodisnji sin mi je ponavljao: 'Umirem'! Valjda ce naci lijek'

Jos jednu tesku epizodu u svome zivotu pretrpio je prije nekoliko tjedana vratar Birminghama Colin Doyle.

3.12.2014.
6:28
VOYO logo

Maleni Liam Doyle hitno je prevezen u bolnicu nakon sto je roditeljima rekao 'Umirem?, a potom pao u nesvijest. Jos otkad je kao beba prebolio meningitis, Liam cesto dozivljava napadaje, a lijecnici nemaju pravi odgovor na njegove patnje.

"Prije nekoliko tjedana svi smo lezali na kaucu, a Liam je u jednom trenutku poceo kasljati. Colin i ja smo razmisljali trebamo li ga ponovno odvesti u bolnicu, ali potom je Liam donio odluku umjesto nas. Ponavljao je 'Umirem', a potom padao u nesvijest i tako vise puta. Bila je to nova situacija za nas, nismo znali sto se dogada", prepricala je za Birmingham Mail Doyleova supruga Becky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko dana pretraga Liam je pusten kuci, ali samo sat vremena kasnije opet je bio u bolnici s istim simptomima.

"Djelatnici hitne pomoci su nam rekli da je na ljestvici od jedan do deset, Liamovo stanje devet. S obzirom da deset oznacava najgori moguci scenarij, to je znacilo da je Liam u kriticnom stanju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xztRikv5X_0

Hrabri malisan ponovnoje nakon nekoliko dana otpusten iz bolnice, ali njegovi roditelji nisu spokojni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put kad pocne malo kasljati, uhvati nas panika jer ne znamo hoce li se to razviti u nesto gore. Pokusavam ostati pozitivna, ali uzrujam se kao i svaka druga majka bez odgovora. No, optimisticna sam da ce jednog dana lijecnici pronaci lijek koji nam je potreban da pomognemo Liamu", zakljucila je Becky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo