VJEROJATNO NI BILIĆ NIJE OVO OČEKIVAO: / Pogledajte što su mu Englezi napravili nakon serije dobrih utakmica

Image
Foto: Profimedia

Bivši trener West Hama probio se ovoga vikenda na prvo mjesto u najtežoj ligi svijeta

10.10.2019.
17:36
Profimedia
VOYO logo

Bivšem hrvatskom izborniku, Slavenu Biliću, sjajno ide na novom poslu u engleskom West Bromwich Albionu. Bilić je ovoga ljeta preuzeo engleskog velikana koji trenutno igra Champiosnhip, ali Hrvat s njima radi fantastičan posao pa bi se možda već moglo govoriti o mogućem povratku u najviši razred engleskog nogometa.

Bivši trener West Hama probio se ovoga vikenda na prvo mjesto u najtežoj ligi svijeta, Championshipu, a u rujnu je bio posebno uspješan upisavši tri pobjede, jedan remi i jedan poraz. Poražen je tek na gostovanju kod Leedsa, remizirao je s Fulhamom, a pobijedio je Huddersfield Town, Queens Park Rangerse i Cardiff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Slaven Bilic Manager of West Bromwich Albion inspects the pitch before kickoff Luton Town v West Bromwich Albion, EFL Sky Bet Championship, Football, Kenilworth Road, UK - 17 Aug 2019, Image: 465875898, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Paul Simpson/Frozen in Motion

Menadžer mjeseca

Baš zbog toga Englezi su mu odlučili ukazati svojevrsno priznanje. Naime, Bilić je nominiran za najboljeg menadžera mjeseca. Zanimljivo je spomenuti i kako su mu protukandidati u borbi za ovo priznanje, treneri klubova koji se nalaze odmah iza njega na ljestvici, na drugoj, trećoj i četvrtoj poziciji. Dakle, to su Sabri Lamouchi iz Nottingham Foresta, Alex Neill iz Preston North Enda te Garry Monk iz Swanseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo