'VIDJELO SE KOLIKO SMO MOĆNI!': / Hrvatski junaci prokomentirali pobjedu protiv Španjolske

Image
21.6.2016.
23:22
VOYO logo

"Fantastično, mislim da smo zaslužili ovu pobjedu protiv možda i najbolje reprezentacije na svijetu. Tu se vidjelo koliko smo moćni. Ovo smo zaslužili i zaslužili smo ići dalje. Sretni smo, zadovoljni, idemo sad uživati i pripremiti se za sljedeću utakmicu", kazao je Rakitić priznavši da je opcija igre na kontre i polukontre ono što se jedino nudi protiv branitelja europskog naslova, a o svom lobu koji nije odsjeo iza De Geinih leđa rekao:

Nema šanse to ponoviti

"Da gađam još 500 puta ne bi se dogodilo da pogodim prečku, stativu i njega u nogu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitant Marko Rog je dodao:

"Poseban osjećaj je istrčati, a sada sam još sretniji jer smo pobijedili. Bio sam pozitivno nervozan i koncentriran na utakmicu. Pokazali smo da španjolski vezni red ne čine vanzemaljci. Ideja izbornika bila je osvježiti sastav, a na kraju je ispalo sjajno jer smo neke odmorili i stigli do pobjede. S razlogom smo puni samopouzdanja. Idemo utakmicu po utakmicu i možemo stići daleko."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskazao se tijekom utakmice i Marko Pjaca koji će ostati zapamćen po jednom driblingu u šesnaestercu Španjolaca nakon kojeg je tražio jedanaesterac, ali i udarcu škaricama koji je prošao malo uz okvir gola.

'Bilo je kontakta'

"Prekrasan osjećaj. Drago mi je da smo mi s klupe pobjedom protiv Španjolske pokazali da se na nas može računati. Sve treba respektirati, nikoga se ne treba bojati. Penal? Bilo je kontakta, ali je li to dovoljno za jedanaesterac ne znam", kazao je i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dodatan je motiv igrati protiv ovakvih igrača, a ovakvu igru moramo prenijeti i u eliminacijski dio natjecanja i onda neće biti problema. Ne treba se previše zanositi, pristup utakmici mora biti jednak kao i u dosadašnjima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo