VIDEO: / Veličanstveni povratak Imperatora

Nekadašnji nogometaš Intera Adriano postigao je svoj prvi pogodak nakon više od godinu dana. Donio je njime pobjedu svome Corinthiansu (2:1) protiv Atletico Mineira u 36. kolu brazilske Serije A.

21.11.2011.
12:50
VOYO logo

Momčad iz Sao Paula se na taj način vratila na prvo mjesto ljestvice s dva boda prednosti ispred Vasco da Game dva kola prije kraja prvenstva. U igri je još, ali samo matematički, i branitelj naslova Fluminense koji ima pet bodova manje od Corinthiansa.

Adriano je, podsjetimo, u Corinthians došao u ožujku iz Rome, ali je što zbog ozljeda, a što zbog problema s kondicijom, odigrao samo četiri utakmice. U nedjelju je ipak podsjetio na dane stare slave zabivši ljevicom u 89. minuti. Samo 12 minuta ranije Corinthians je još bio u zaostatku budući da su gosti vodili od 55. minute golom Leonarda Silve. No, u 77. je minuti izjednačio Liedson, da bi Imperator u samoj završnici vratio momčad trenera Titea na vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj mi je gol iznimno važan. Nakon više od godinu dana bez pogotka, teško je opisati osjećaj kad zabiješ u ovakvoj situaciji", kazao je Adriano koji je pri proslavi pogotka skinuo dres i pokazao da još uvijek ima značajan višak kilograma.

Fluminense je slavio u gostima kod Figueirensea s 4:0 uz novi hat-trick sjajnog brazilskog reprezentativca Freda. U kakvoj je formi 28-godišnji napadač najbolje govori podatak da je postigao sedam pogodaka u pet dana budući da je u prošlom kolu zabio četiri puta u pobjedi protiv Gremija (5:4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo