[VIDEO] TRENUTAK KAD JE GUARDIOLA POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: / Njegov pogled nakon što ga je sudac kaznio govori sve

Image
Foto: Profimedia

Turski sudac Gozubuyuk nije ga nikako mogao smiriti pa mu je dodijelio žuti karton koji je ovaj prihvatio u velikoj nevjerici. Pogledajte kako je to izgledalo

2.10.2019.
16:37
Profimedia
VOYO logo

Šezdeset i pet minuta držali su Nenad Bjelica i nogometaši Dinama vjerojatno najbolju momčad i vjerojatno najboljeg trenera na svijetu u egalu.

Pep Guardiola stigao je na utakmicu s Dinamom kao da ide na neku kup-utakmicu protiv trećeligaša. Nije na teren izveo najbolju postavu koju ima, a sama činjenica da je DInamo izvukao remi na poluvremenu znači je zvono za uzbunu španjolskom taktičkom magu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od samog početka utakmice živio je na rubu svog prostora, vikao je iz sveg glasa, hvatao se za glavu, a najviše su ga biljele sudačke odluke za koje je smatrao da nemaju veze s pravim nogometom.

Image
IZVUKLI SMO MOŽDA I NAJZANIMLJIVIJI POTEZ S UTAKMICE DINAMA I CITYJA: /

Znate li kako je Bjelica na sat vremena zaustavio Guardiolu?

Image
IZVUKLI SMO MOŽDA I NAJZANIMLJIVIJI POTEZ S UTAKMICE DINAMA I CITYJA: /

Znate li kako je Bjelica na sat vremena zaustavio Guardiolu?

Guardiola se u jednom trenutku okomio na pomoćnog suca i ta scena je izgledala doista neobično. nakon jedne za njega sporne sudačke odluke razderao se glasno prema nebu, onda se iskalio na pomoćnom sucu pa nastavio nešto vikati u nebo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski sudac Gozubuyuk nije ga nikako mogao smiriti pa mu je dodijelio žuti karton koji je ovaj prihvatio u velikoj nevjerici. Pogledajte kako je to izgledalo OVDJE.

Pohvale za Sterlinga i Gundogana

“Nisam očekivao da će biti toliko povučeni. Dobijali su puno duela i dobro su anticipirali naša proigravanja. Dinamo se je dobro branio, a i kod vodećeg gola njihov branič je bio na lopti. Bila je to velika bitka i Dinamo zaslužuje veliko poštovanje”, izjavio je Guardiola naon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo veliki posjed lopte i nismo im dopustili da se rastrče. Bilo je nekoliko ubačaja i dugih lopti prema Bruni Petkoviću, koji je vrlo snažan, ali nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola. Mogli smo zabiti i ranije jer smo stvorili dosta prilika, ali bili smo strpljivi”, rekao je Guardiola.

Britanski mediji ocjenjuju kako je ulazak u igru Raheema Sterlinga u 53. minuti bio ključan potez trenera Guardiole. Dinamo se znalački branio sve do 66. minute kada je gol za City postigao Raheem Sterling nakon dodavanja Ryada Mahreza. Za konačnih 2:0 zabio je 19-godišnji Phil Foden nakon kontranapada u petoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je pohvalio golgeterski instinkt Raheema Sterlinga, ali smatra da je impresivnu partiju pružio veznjak Ilkay Gundogan.

“Gundogan je izvanredan nogometaš, može igrati na različitim pozicijama i mislim da je on jedno od najboljih pojačanja u povijesti kluba”, dodao je trener Cityja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo