VIDEO: / Torres od tragičara do junaka

Španjolski nogometaš Fernando Torres opet je bio veliki junak Chelseaja, kojem je donio pobjedu u derbi utakmici 9. kola engleske Premierlige protiv Manchester Cityja (2:1).

27.10.2013.
20:13
VOYO logo

Ovo je definitivno tjedan Torresa koji je nekoliko dana ranije zabio dva od tri pogotka Chelseaja u važnoj gostujućoj pobjedi kod Schalkea, u Ligi prvaka. Protiv Cityja na Stamford Bridgeu je Španjolac asistirao i potom zabio u 90. za tri boda, s tim da je to bio njegov prvi ovosezonski pogodak u Premierligi.

U 33. minuti je Torres sjajno probio bok i ubacio u šesnaesterac Cityja gdje teški posao nije imao Andre Schürrle koji je zabio za 1:0. No, gosti su na samom startu nastavka izjednačili sjajnim udarcem Sergija Agüera, što je bilo zasluženo s obzirom da se igralo otvoreno s obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na kraju je na scenu opet stupio Torres koji je, inače, tijekom današnjeg ogleda imao jedan veliki promašaj, kada je ostao bez gola makar je s Joeom Hartom bio "jedan na jedan".

U 90. minuti je bio miran, te je iskoristio pogrešku gostujuće obrane (Nastasića) i zabio za konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je, pak, pobijedio Hull na White Hart Laneu s 1-0. Još jednom Tottenham nije bio posebno uvjerljiv, a do pogotka vrijednog tri boda je došao pomalo sretno. U 80. minuti je dosuđen penal kojeg je Roberto Soldado pretvorio u jedini pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo