[VIDEO] SVI SU GA VEĆ ZABORAVILI: / Iznenadno buđenje jednog od najtalentiranijih mladih Vatrenih. Zabio spektakularan gol

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Donedavno je bio označen kao "čudo od djeteta", a sa samo 19 godina napustio je Hajduk i potpisao je za Udinese

26.10.2020.
11:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 11. kola slovačkog prvenstva Dunajska Streda odigrala je 1:1 protiv Slovana iz Bratislave, a pogodak za bod Stredi donio je već pomalo zaboravljeni veliki talent hrvatskog nogometa, Andrija Balić.

Slovan je poveo u 26. minuti, a samo osam minuta kasnije Balić je bombom iz slobodnog udarca s dvadesetak metara poravnao rezultat. Dunajska Streda je trenutno prva momčad lige, a Andriji Baliću to je bio pet pogodak ove sezone i svakako se može reći da je mladi Hrvat ponovo u formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Balića pogledajte OVDJE.

Image

30.07.2015., stadion Poljud, Split - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, HNK Hajduk - Stromsgodset IF. Andrija Balic na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Preporod u Slovačkoj

Inače, Balić je donedavno bio označen kao "čudo od djeteta", a sa samo 19 godina napustio je Hajduk i potpisao je za Udinese gdje se nažalost nije nametnuo. Vrijedio je 2015. godine impresivnih 3.5 milijuna eura, ali s godinama, kako nije igrao baš najbolje, cijena mu je drastično pala i danas vrijedi 900 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon relativno neuspješnih posudbi u Fortuni Sittard i Perugiji, te loših sezona u Udinama, 23-godišnji Balić je prošlog ljeta potpisao za Dunajsku Stredu i preporodio se. U karijeri je Balić igrao za sve uzraste mlade reprezentacije, ali još će pričekati na poziv u A selekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo