VIDEO: Legenda Chelsea vrhunski ‘popušila’ foru od srpskog reprezentativca

Srpski nogometni reprezentativac Branimir Ivanović, se uoči utakmice 20. kola Premiershipa, odlučio našaliti sa kapetanom Chelsea Johnom Terryjem. Stoga ga je, prilikom izlaženja na travnjak, pustio da izađe sam, bez svojih suigrača.

Chelsea je novu godinu dočekao na prvom mjestu Premierlige. Dobra atmosfera uoči derbija sa Tottenhamom bila je prisutna u redovima londonskog kluba. Ali, nakon posljednjeg sučevog zvižduka, izabranici Jose Mourinha nisu imali razloga za veselje.

Naime, Tottenham je pobijedio Chelsea sa 5:3, u jednoj ludoj utakmici u kojoj je Chelsea poveo u 18. minuti golom Diega Coste, da bi se Tottenham vratio i do poluvremena imao 3:1.

Međutim, uoči utakmice, istaknula se jedna situacija. Prilikom izlaska na travnjak White Heart Linea igrača Chelsea, srpski branič Branislav Ivanović se odlučio malo našaliti sa Johnom Terryjem.

//www.youtube.com/embed/0iMZfnXQloA

Tako je na izazu iz tunela za igrače, nakratko zadržao svoje suigrače, dok je Terryja pustio da na travnjak izađe sam. Sve je potrajalo nekoliko sekundi, tek toliko da Terry uvidi da se radi o internoj zafrkanciji njegovih suigrača.

Sve u svemu, Terry je ovdje nasamaren, a dobre zezancije nikad nije nedostajalo u sastavu Jose Mourinha.

Povratak na Net.hr