Opasan Nigerijac / VIDEO Škupi šokirao Fenerbahce i poslao upozorenje Dinamu! Jednog se mladića Modri moraju čuvati

Image
Foto: Screenshot YouTube

Navodno je Fenerbahce pokušao kupiti Adetunjija odmah nakon utakmice, a procurila je vijest da je za njegove usluge jedan od hrvatskih klubova ponudio čak 1.5. milijuna eura

24.6.2022.
16:56
Screenshot YouTube
VOYO logo

Dinamo je prošlog tjedna saznao potencijalne protivnike u 2. pretkolu Lige prvaka, a to će biti bolji iz ogleda gibraltarskog Lincolna i makedonskog Škupija. Makedonci su izraziti favoriti u tom dvoboju, a iako Modri ne bi trebali imati problema ni protiv jedne od tih momčadi ipak trebaju biti na oprezu.

Naime, Škupi je na krilima 24-godišnjeg Nigerijca Sundaya Adetunjija iznenadio turski Fenerbahce. Makedonski prvak je dva puta vodio, a Turci su se uspjeli spasiti poraza tek u 83. minuti. Adetunji je svoju momčad doveo u vodstvo već u 13. minuti nakon što je pobjegao turskoj obrani i matirao vratara snažnim udarcem ali Fener je izjednačio brzo preko Lincolna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak na samom početku drugog dijela Adetunji ponovo zabija u stilu Zlatana Ibrahimovića.
Oba su pogotka Makedonci zabili nakon suradnje nigerijskog napadača i neugodnog Kostarikanca Freddyja Alvareza. Konačnih 2:2 postavio je Gumuskaya na izdisaju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Fenerbahce pokušao kupiti Adetunjija odmah nakon utakmice, a procurila je vijest da je za njegove usluge jedan od hrvatskih klubova ponudio čak 1.5. milijuna eura. Inače, Adetunji je prošle godine došao u Škupi, a u prvoj sezoni je upisao 20 pogodaka u 28 utakmica, a dodao je i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo