VIDEO: / Senzacionalni debakl europskog prvaka!

Nakon što je Dejan Stanković postigao možda i najljepši gol sezone, činilo se da će Inter pred svojim navijačima lakoćom srediti Schalke.

6.4.2011.
1:24
VOYO logo

Tek što je susret počeo gledatelji na stadionu Giuseppe Meazza vidjeli su jedan od najljepših pogodaka sezone. Dugačku loptu Estabana Cambiassa njemački vratar Manuel Neuer odbio je glavom do centra, no tamo se našao Dejan Stanković, koji je iz prve volejem (bez da je lopta pala na pod) prebacio istrčalog golmana Schalkea. Doista fantastičan gol!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xloJu9Ok5zXdx3ff

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko veselje na tribinama trajalo je tek petnaestak minuta kada je gostujući sastav uzvratio. Joel Matip najbolje se snašao u gužvi pred Interovim vratima te iz blizine zakucao loptu u mrežu za izjednačenje.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rMXmaTNFsIqvKmoH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo uzbuđenje stiglo je u 34. minuti nakon lijepe akcije Sneijdera, asistenta Cambiassa te strijelca Diega Milita, koji je s nekoliko metara zabio za domaću prednost.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JR0AvXydxIrkNSjK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni ovoga puta navijači Intera nisu mogli dugo uživati u vodstvu svoje momčadi. U 40. minuti Edu je pobjegao obrani europskog prvaka i uz veliku dozu snalažljivost pogodio za 2:2. S tim se rezultatom otišlo na odmoru i nitko nije ni mogao pretpostaviti što će se dogoditi u nastavku utakmice. A dogodio se potop Intera.

U 53. minuti Jefferson Farfan je sve pripremio za Raula, koji je pokazao da nije izgubio svoj ubojiti instinkt, te je s čuvarem na leđima pogodio za prvo vodstvo Schalkea na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/6bdca2587c249143676866fef52e5f47

Legenda Reala je zaslužna i za četvrti gol gostiju samo četiri minute kasnije. Španjolac je pobjegao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor domaćina i zavrnuo u sredinu, a Andrea Ranocchia je pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/1b7beeeb573caa9ce53bcadb81d9bd79

Novi šok za Inter dogodio se u 62. minuti kada je zbog drugog žutog kartona (prvog je zaradio samo devet minuta ranije) igru morao napustiti branič Christian Chivu. Tada je umrla svaka nada da bi Leonardovi igrač mogli napraviti bilo kakav preokret. Dapače, 'posljednji čavao u lijes' europskog prvaka zakucao je ponovno Edu zabivši u 75. minuti svoj drugi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Schalke upisao jednu od najvećih pobjeda u klupskoj povijesti i gotovo sigurno već zakoračio u polufinale Lige prvaka, dok je Inter ovim teškim porazom, drugim u samom nekoliko dana (poraz 3:0 u derbiju protiv Milana), do kraja kompromitirao ovu sezonu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo