VIDEO: / Real teškom mukom protiv trećeligaša!

Nakon novog kraha protiv najvećeg suparnika Barcelone, nogometaši Real Madrida utješili su se pobjedom u Kupu kralja protiv trećeligaša Ponferradine.

14.12.2011.
0:39
VOYO logo

Portugalski stručnjak izveo je na teren u Ponferradi prilično šarenu momčad, ali ipak s nekoliko zvijezda, uključujući i Cristiana Ronalda.

Nije to, međutim, bilo dovoljno Kraljevskom klubu za uvjerljivu predstavu. Madriđani su se prilično namučili, ali ipak došli do prednosti koja im je širom otvorila vrata osmine finala koju će morati potvrditi 20. prosinca na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo u 29. minuti pogotkom Josea Marije Callejona kojem je asistirao Sami Khedira. Hrabri domaći nogometaši su na početku drugog dijela imali čak i više prilika, a najveća je bila ona Luisa Domenecha koji je u 51. minuti pogodio gredu.

U 69. minuti Real je ostao s igračem manje budući da je zbog drugog žutog kartona isključen Raul Albiol. Samo pet minuta kasnije Cristiano Ronaldo je s lijeve strane ušao u kazneni prostor i udarcem iskosa svladao nesigurnog vratara Ponferradine Orlanda Quintanu za konačnih 2-0. Portugalcu je to 22. gol u Realovu dresu ove sezone. U zaostaloj utakmici 11. kola Serije A nogometaši Intera pobijedili su na Luigi Ferraris stadionu domaću Genou 1:0. Junak dvoboja bio je japanski bek Milaneza Yuto Nagatomo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanac je u gol pretvorio nabacivanje 23-godišnjeg Argentinca Ricarda Alvareza iz prekida u 67. minuti pogodivši glavom za jedini pogodak na utakmici. Bio je to Japancu drugi pogodak zaredom i drugi uopće u Interovu dresu. Prošle je subote zabio i Fiorentini drugi pogodak u 2-0 pobjedi na San Siru.

Ovom je pobjedom Inter skočio s 11. na sedmo mjesto, najbolje u tekućoj sezoni. Preskočili su nogometaši Claudija Ranierija upravo Genou, koja je sada osmoplasirana momčad Serije A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo