VIDEO: / Real se provukao! Madrid opet slavi Ronalda!

Nogometaši Real Madrida nastavljaju nezaustavljiv pohod prema naslovu prvaka u španjolskom prvenstvu. U 27. kolu slavili su 3:2 na gostovanju kod Betisa, što im je bio 11. uzastopni trijumf.

11.3.2012.
0:25
VOYO logo

Sjajnu utakmicu punu preokreta i prilika na obje strane imali su mogućnost vidjeti gledatelji na stadionu koji nosi ime Manuela Ruiz de Lopere, a na kraju je slavio Kraljevski klub dvama golovima Cristiana Ronalda i jednim Gonzala Higuaina.

Prvi je zabio Betis u 10. minuti, a strijelac je bio Jorge Molina koji je zakucao loptu u rašlje Realovog gola nakon asistencije Rubena Castra. Na izjednačenje se čekalo 15 minuta, a zabio je iz kontranapada Higuain topovskim udarcem malo iskosa s desne strane u bliži donji desni kut, nakon proigravanja Mesuta Özila. Bio je to argentinskom napadaču 17. ovosezonski gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S neriješenim rezultatom otišlo se na odmor unatoč prilikama na obje strane, a u nastavku je Real došao do potpunog preokreta u 52. minuti kada je Ronaldo zabio ljevicom, malo iskosa s lijeve strane ruba peterca, nakon asistencije Marcela. Bio mu je to 31. ovosezonski gol i prvi Betisu ikad, te je sada zabio barem jednom svim (trenutno) prvoligaškim sastavima.

Realovo vodstvo nije dugo trajalo, samo tri minute, kada je nakon greške Alvara Arbeloe zabio Kolumbijac Jefferson Montero svoj premijerni ovosezonski gol. Učinio je to nakon što mu je Arbeloa primirio loptu prsima nakon udarca iz kuta, a Montero je naletio i prizemno kroz šumu nogu savladao nemoćnoga Ikera Casillasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon primljenog gola Real je ponovo silovito krenuo naprijed, a u 73. minuti ponovo je zabio Ronaldo. Nakon udarca iz kuta opasno je glavom pucao Sergio Ramos, Betisov vratar Fabricio je tek odbio loptu, a Ronaldo ju je ljevicom topovski pospremio u mrežu za svoj 32. gol u 26. odigranoj utakmici.

Do kraja utakmice Betis nije uspio izjednačiti iako će iz seviljskog kluba zacijelo imati primjedbe na nedosuđeni jedanaesterac zbog igranja rukom Sergija Ramosa u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Real je ostvario 20. pobjedu u posljednjoj 21 odigranoj utakmici u Primeri, dok je trener Reala Jose Mourinho trijumfalno obilježio svoju jubilarnu stotu utakmicu na klupi mandridskog kluba. Prednost ispred Barcelona sada iznosi plus 13, barem do sutrašnjeg gostujućeg ogleda Reala protiv Racinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo