VIDEO: / Prvak Njemačke šokiran u samo pet minuta!

Nogometaši Borussije Dortmund imali su prednost 1:0 do samog kraja utakmice 6. kola Bundeslige na gostovanju kod Hannovera, a onda su u zadnjih pet minuta primili dva pogotka.

18.9.2011.
20:35
VOYO logo

Sada je već potpuno jasno da Borussija iz Dortmunda nije niti sjena momčadi koja je prošle sezone suvereno osvojila naslov nacionalnog nogometnog prvaka.

Premda su dobro počeli susret na gostovanju kod Hannovera na prilično nevjerojatan način su ostali bez bodova. Gosti su od samog početka dvoboja bili napadački orijentirani, a jedan od raspoloženijih bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je po prvi puta dobio priliku od prve minute u Bundesligi, te je odlično odigrao cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6NeWIx14ibLzwQfw

Perišić je u 24. minuti volej udarcem s nekih 16 metara, malo iskosa s lijeve strane, ozbiljno zaprijetio domaćem vrataru koji je loptu ipak odbio u polje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, a u nastavku je Borussija i dalje bila opasnija, da bi dominaciju okrunila u 63. minuti kada je Kagawa na asistenciju Lewandowskog zabio za 1:0.

No, u zadnjih 10 minuta trener Hannovera Slomka radi dvije izmjene, ubacuje Rauscha i Sobiecha, te kreće u potpuni rizik koji mu se isplaćuje. Prvo je Haggui glavom na ubačaj Pandera donio izjednačenje u 87. minuti, a za veliki preokret i radost domaćina zaslužan je Ya Konan, koji je zabio u 89. minuti na asistenciju Pinta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je aktualnom njemačkom prvaku već treći poraz u ovoj sezoni, dok su lani u cijeloj sezoni poraženi pet puta, te se nalaze tek na 11. mjestu bundesligaške ljestvice.

Vezani članci:

arti-201109170351006 arti-201109100337006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo